Aktywne Wpisy
Van-der-Ledre +72
Jest sobotni letni wieczór, my samotni gromadzimy się tutaj niezmiennie znów, jak co sobotę... Tak, to lista obecności tagu świętego, przyzwoitego i nieskażonego. Jesteś, zapisz się...
#przegryw
#przegryw
nad__czlowiek +40
#programowanie #programista15k #programista25k #it #pracait #pracbaza #korposwiat
Buhahah teraz to sie w ogóle nie będize opłacało siedzieć w IT xD
Buhahah teraz to sie w ogóle nie będize opłacało siedzieć w IT xD
Mój :
Podchodzi do mnie typek z 3gim a ja byłem w pierwszej on napakowany 16 latek ja chudy chłopaczek 60kg i się coś pruł o iJusta że spaliłem grzałkę i nagle mi #!$%@?ł pięścią na wątrobę, nigdy w życiu gorszego bólu nie czułem,nie mogłem oddychać leżałem na ziemi i na chwilę przytomność straciłem. Oczywiście na ziemi mi poprawił kopem na brzuch kolejnym i plecy ja leżę jak skulony jeż... Wstałem i mi groził że albo na jutro odkupię grzałkę albo mi zayebie znów.
Z moim koljegom na którego się uwział było gorzej w autobusie siedział za nim i zrobił z dezodorantu i zapalniczki palnik i mu zjarał włosy na łbie,jedna dziewczyna zanim autobus się zatrzymał zwymiotowała przez resztę życia gorszego smrodu nie czułem.
Typ poszedł do ośrodka specjalnego dla trudnej młodzieży.
Po tym podbiciu potem bolało z dwa dni i siniak był fioletowy na pół brzucha z miesiąc bo o kość biodrową poszła pięść też.
Zemstę przeprowadziłem gdzieś za rok jak jechał swoją oskarkową Aprilią TZN50 po wsi wyebałem mu pod koło swój rower bo go prowadziłem huop se całe ręce podarł nadgarstek złamał i się jak p33zda rozbeczał a ja uciekłem poszedł do domu i go starzy na szpital zawieźli a ja też miałem psiarnie ale wiejscy policjanci nic z tego nie zrobili..A on nie miał prawa tego #!$%@? prowadzić nawet.
Od tamtego momentu nie mam z nim kontakt na wsi okolicznej go nie ma bo siedzi w Oslo w budowlance patol.
Ale jak go spotkam kiedyś to zgniotę.
#przegryw #szkola #gimbynieznajo #historia #pytanie #licbaza #studbaza #ankieta
Doświadczyłeś przemocy fizycznej/psychicznej w szkole?