Wpis z mikrobloga

Dobra, to tak prościej, bo widzę, ze kuce nie rozumieją w czym rzecz i schodzą do poziomu atomu, zamiast widzieć szerszy obraz.
Po co robi się takie debaty? Żeby przedstawić swoje podglądy szerszej publice, przekonać nowych wyborców, dobrze wypaść na tle konkurenta, a nawet go zdyskredytować trafnie go kontrując. Cel to jest wartość dodana. Po debacie ma być lepiej, niż przed debatą. Bez wdawania się w szczegóły - czy naprawdę sądzicie, że Mentzen wypadł dobrze, był przygotowany, odpowiadał na pytania i udało mu się kogoś nowego przekonać swoją wizją? Czy to była wartość dodana i czy Mentzen i Konfederacja na tej debacie zyskali, czy stracili?

Bo jak dla mnie to tu dalej był circle jerk i mówienie do już przekonanych, co zrozumieją, ze np. z ZUS to it's a prank bro. W najlepszym wypadku nic nie zyskał, a realnie to stracił. Nie widzicie tego? A miał fory, po odpuszczono "medialnych" gejów, Żydów, aborcję itd., tylko skupiono się realnie na tym na czym pan doktor się specjalizuje.

#konfederacja #mentzen #petru #wybory #polityka
Pobierz
źródło: 11877_258518065_full
  • 80
@Orlenc:

To samo to z Unią, obowiązkowymi szkoleniami wojskowymi, ze Polska będzie znowu katolickim zaściankiem, piątka mentzena, piątka korwina, likwidacja Zus

To są wszystko, znane już od dawna, typowe zamydlanie oczu. Wielokrotnie, wyjaśnienia są na inetnecie, ale o nich się nie mówi, tylko dalej się zadaje te same pytania. To znana technika PO, a ty powtarzasz większość plotek, o konfederacji, które się okazały być tylko plotkai.

Wkładasz mi w klawiaturę słowa
@Leniek: Nie mam nic do dodania, wspieracie socjalizm i rozdawnictwo. Nie szanuje tego, ale rozumiem, macie ochote na darmowe pieniądze, kosztem swojego kraju. Każdy robi co mu w duszy gra.
@Orlenc: dzięki za podbicie popularności wpisu szkalującego mentrzena, niestety kontynuować tę pasjonującą rozmowę będziemy mogli dopiero jak slawus znowu wystąpi publicznie, bo skończyły mi się jego cytaty