Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
cyganztorunia +91
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #krakow #przypadkowymurzyn
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
-obowiązkową służbę wojskową
-wyższy wiek emerytalny
-podtrzymanie 500+
-prawo oparte na dekalogu
-zaostrzenie przepisów dotyczących obrażania uczuć religijnych
-"hehe to były żarty z tą likwidacją ZUSu i PIT hehe"
-narodowy socjalizm, o którym od wielu lat mówi Bosak.
Oczywiście nigdy tak nie będzie lewaku!!! Tak samo jak PiS miał obniżać podatki i odbudować polskę z ruiny, a "mimo wszystko" Duda miał być nową jakością prezydentury. Ciekawe kto wtedy na nich głosował?
#konfederacja #mentzen #bekazprawakow #bekazkonfederacji #neuropa #polityka
@Clefairy: To najstraszniejsze. Wyobraź sobie, że ktoś zakazuje kradzieży albo zabójstw, koszmar.
@Clefairy: różnica tylko w wieku. Konfiarz po osiągnieciu pewnego wieku staje sie pisowcem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lutekcjusz: Jeśli zakaz kradzieży i zabójstw jest niepotrzebny, to dlaczego on istnieje w dosłownie każdym państwie na świecie, profesorze XD?
@kampaw: A teraz powiedz, kto wyraził zamiar wymuszenia na tobie przestrzegania pierwszego przykazania, skoro tak się tego panicznie boisz?