Wpis z mikrobloga

mogłeś jeszcze kolonoskopie do pakietu dorzucic. Rak jelita grubego to nie przelewki

@GruszkaZembuszka: No tak, lepiej się w ogóle nie badać a później statystyki jak w Rosji albo Kaliforni xD
Co drugi z HIVem (chociaż to ich najmniejszy problem)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja się tam mirkowi nie dziwię, to chyba jakiś cud że jakiejś wenery nie złapałem (głupi ma zawsze szczęście). Jako młody 20 latek poznałem pannę 19 letnią. Obeznanie co i jak. Ja w tych sprawach świeżak, ona na koncie "tylko dwóch chłopaków". Oj byłem naiwny. No ale nic. Związek jak to związek, raz lepiej raz gorzej, peklowanie też fajne. Tylko jakoś magia świąt mi obrzydła kiedy podczas słoickiego posiedzenia na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Bardzo dobrze zrobiłeś! Nie ogarniam ludzi co potrafią się ruchać z losowymi laskami i potem łapią gówna. A potem ojej skąd ten rak, a w badaniach wychodzi, że to od kancerogennego HPV złapanego od jakiejś losowej laski...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Robienie badań na HPV nie ma większego sensu. Wg. badań 80% osób aktywnych seksualnie będzie miało jakiś szczep tego wirusa choć raz w życiu. I dla mężczyzn też są testy, juesej to nie cały świat.

Jeśli tak się boisz, to po prostu się zaszczep.
  • Odpowiedz
nie ma dopuszczonych testów dla mężczyzn

@mirko_anonim: są testy dla mężczyzn (na HPV również). Poza tym takie badania to spory koszt, spokojnie kilka stówek. Powinniście zrobić je oboje, a nie tylko ona, nie dziwię się, że potraktowała Cię jak psychola, skoro sam nie chciałeś się przebadać, tylko ją wziąłeś pod lupę.
  • Odpowiedz
@nocnica: ja oferowalem ukraince testy i oplate za niej, ona zaczela mowic, ze nie mam zaufania do niej. podjalem ryzyko. opryszczka genitalna od pierwszej partnerki seksualnej.

wszystkie jestescie takie same.

inb4 p0lga by tak nie zrobiła xD
  • Odpowiedz
@Vayloren: 2. Do OPa i wykopków: jest ciekawą rzeczą i znana mi z autopsji jak laski interpretują związki w zależności od stażu. Bo my chłopy jesteśmy proste, od momentu jak deklarujemy się, że jesteśmy razem to jesteśmy razem, i nie ma za tym większej rozkminy. Tymczasem u lasek jest zgoła inaczej, nawet jak się deklarujecie że jesteście razem to z reguły pierwsze do 3-6 miesięcy ona traktuje niepoważnie. Miesiąc w
  • Odpowiedz