Aktywne Wpisy
programista30k +82
Witam, składam raport bo mój anioł stróż się o mnie upomniał.
U mnie wszystko dobrze. Z takich przyjemnych rzeczy to wczoraj pograłem sobie w warcraft z siostrzeńcem chyba z pięć godzin, jak nie lepiej i potem jeszcze kilka sam, ale to było odprężające, polecam. Wcześnie był u mnie na noc drugi siostrzeniec - też sobie popykaliśmy, ale w m.in. BoplBattle - polecam na dwóch lub więcej osób.
Jeśli chodzi o prześladowania to jest cisza - nie że mi odpuścili, czy coś po prostu taki padł rozkaz, więc wszelakiej maści spermiarze i pedryle muszą się słuchać.
(Jakby ktoś nie widział to pedrylami nazywam typiary(nie kobiety, żadna kobieta mnie nie prześladowała) z Piły, które biorą udział w prześladowaniu mnie, a które to rozsyłały zdjęcia mojego fifloka dzieciom - tak ze swoich komórek... To jednen z powodów dla których mają parasol ochronny pilskiej policji. Po prostu spermiarze w mundurach nie mogą pozwolić, aby spermiarom włos z piz*y spał).
W ich planach pozbycia się mnie nie wiele może się zmienić, oprócz np. kolejności działania.
U mnie wszystko dobrze. Z takich przyjemnych rzeczy to wczoraj pograłem sobie w warcraft z siostrzeńcem chyba z pięć godzin, jak nie lepiej i potem jeszcze kilka sam, ale to było odprężające, polecam. Wcześnie był u mnie na noc drugi siostrzeniec - też sobie popykaliśmy, ale w m.in. BoplBattle - polecam na dwóch lub więcej osób.
Jeśli chodzi o prześladowania to jest cisza - nie że mi odpuścili, czy coś po prostu taki padł rozkaz, więc wszelakiej maści spermiarze i pedryle muszą się słuchać.
(Jakby ktoś nie widział to pedrylami nazywam typiary(nie kobiety, żadna kobieta mnie nie prześladowała) z Piły, które biorą udział w prześladowaniu mnie, a które to rozsyłały zdjęcia mojego fifloka dzieciom - tak ze swoich komórek... To jednen z powodów dla których mają parasol ochronny pilskiej policji. Po prostu spermiarze w mundurach nie mogą pozwolić, aby spermiarom włos z piz*y spał).
W ich planach pozbycia się mnie nie wiele może się zmienić, oprócz np. kolejności działania.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
@GruszkaZembuszka: No tak, lepiej się w ogóle nie badać a później statystyki jak w Rosji albo Kaliforni xD
Co drugi z HIVem (chociaż to ich najmniejszy problem)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: a co ma bycie brudną do wirusów, one nie dyskryminują. Tępa dzida i tyle, jak ja bym był nią to bym jeszcze #!$%@?ł:
Tak jak mówię tępa dzida
Jeśli tak się boisz, to po prostu się zaszczep.
@mirko_anonim: są testy dla mężczyzn (na HPV również). Poza tym takie badania to spory koszt, spokojnie kilka stówek. Powinniście zrobić je oboje, a nie tylko ona, nie dziwię się, że potraktowała Cię jak psychola, skoro sam nie chciałeś się przebadać, tylko ją wziąłeś pod lupę.
xD
wszystkie jestescie takie same.
inb4 p0lga by tak nie zrobiła xD