Aktywne Wpisy

g0blacK +2477
Lista obecności. Byłem tutaj. Robert wygrywa Le Mans!
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja
#listaobecnosci #lemans #kubica #powrutcontent #motoryzacja
źródło: 05ba78723f3159a0ba073af5ffff5b976b2fe6d10cf8cdef7e678698705667d1,w800
Pobierz
Teuvo +69
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czasem kłopotem jest wytrwałość w praktyce, więc proponuję grę. Każdego dnia w nowym dla danego dnia wątku wszyscy chętni będą spisywać swoje sny. Za każdy spisany sen - jeden punkt. Za brak snu, ale coś tam świta - pół punktu.
Grwa trwałaby miesiąc (ja np. mógłbym na bieżąco zliczać punkty uczestnikom) i po każdym miesiącu mianowany byłby zwycięzca miesiąca wraz z top dychą.
Proponowana punkitacja:
- spróbuj cokolwiek napisać o śnie - 0.5 pkt
- jeden krótki sen 1pkt
- jeden długi sen 2pkt
- jeden świadomy sen 3pkt.
Pisalibyśmy pod postami typu: WYZWANIE, DZIEŃ DD-MM-YYYY.
Co Wy na to?
@billuscher: no, ale o to właśnie chodzi. Za spisywanie snów są punkty. Za RT też.
Kiedyś mocno się tą tematyką interesowałem a obecnie prawie nic nie pamiętam ze snów, ale chyba zmotywowałeś mnie abym odświeżył sobie temat. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@p__k: Pozwól, że najpierw Cię zweryfikuję :) Wtedy podam dane o które prosisz.
@p__k: cieszy mnie to :)
@billuscher: zupełnie nie rozumiem co masz na myśli. Wyjaśnij proszę.
@Dreampilot: Tak zrobię. Sorki, za poślizgi, ale jeszcze dochodzę do siebie po szpitalu. Porządnie ogarniemy temat i wszyscy będziemy zadowoleni ;)
Dużo zdrowia życzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Propozycja regulaminu zabawy świadomego śnienia
1. Zabawa odbywa się na stronie Wykop.pl, pod tagiem #swiadomysen.
2. Udział może wciąć każdy,
Może lepiej będzie zastąpić słowo "zabawa" przez terminy "wyzwanie", "challenge" które mogą być stosowane wymiennie. W którymś punkcie możesz napisać coś w stylu "Celem punktacji jest zmotywowanie do wykonywania ćwiczeń. Sugeruje się zachowanie dystansu do aspektu rywalizacji w tym challenge'u."
Cel wyzwania powinien być punktem 1. a następnie co i jak, z zasadami punktacji na samym końcu. W pierwszych