Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
cyganztorunia +91
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #krakow #przypadkowymurzyn
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem
@Ateeeny: Akurat ta bardziej płacze, że ktoś śmie w ogóle oceniać decyzje wiecznie uciskanych kobietek o chlaniu z obcymi pajeetami w środku nocy xD
bujasz się z patologią to kończysz źle, ale jak cię rodzice tego nie nauczyli to ja cie nie pomogę już
Komentarz usunięty przez moderatora
@girlsjustwannahavefun: a ty nadal nie rozumiesz ¯\(ツ)/¯
Serio, nie warto
Komentarz usunięty przez moderatora