@Kaczypawlak widzę kolega interpretuje komentarz jak mu pasuje. ale że OP usunął mój komentarz, to się produkował nie będę tylko po to żeby zobaczyć, że i kolejny jest zdjęty
widzę kolega interpretuje komentarz jak mu pasuje. ale że OP usunął mój komentarz, to się produkował nie będę tylko po to żeby zobaczyć, że i kolejny jest zdjęty
@Kaczypawlak to widzisz że wpis odnosi się do czegoś więcej niż flag. rozjaśnianie skór do postaci (np. hogwarts legacy) pominąłeś. Rozbieranie bohaterek też (co prawda opcjonalne, chociaż niektóre gry dają nagrody w postaci np. półnagiego skina do postaci. Choćby Rewident Evil, ale taka już natura japońskich gier i nie to jest tutaj tematem)
rozjaśnianie skór do postaci (np. hogwarts legacy)
@Wink: jeszcze odnośnie Hogwart; Legacy lewica była za bojkotem tej gry ze względu na wyrażane opinie przez twórczynię uniwersum w jakiej dzieje się ta gra xD
@vrim: OP wmieszał w gry politykę, więc tak, konserwatyzm jest w pokoju.
@Wink: nie OP, tylko proceder wpychania woke polityki istnieje co najmniej od 10 lat. Działalności takich postaci jak Anita Sarkeesian jest tego potwierdzeniem.
transy były, nie mieszaj tego z polityką w tym momencie. Każdy ma jakieś poglądy, a tutaj bojkotowaly przede wszystkim osoby trans ze względu na J.K. Rowling.
Sam gierkę kupiłem, tona kolegów lewaków też uważając ten bojkot za głupotę.
transy były, nie mieszaj tego z polityką w tym momencie. Każdy ma jakieś poglądy, a tutaj bojkotowaly przede wszystkim osoby trans ze względu na J.K. Rowling.
@Wink: no ty, że jak ktoś ma dość flag LGTB wszędzie to zaraz konserwa
Jeśli go nie widzisz to jesteś ślepy albo jesteś ignorantem.
@Wink: spokojnie przecież ciebie zacytowałem
a teraz wracając, mody kiedyś:
- usprawnienia gierki, ewentualnie spełnianie fantazji
@Wink: jeszcze odnośnie Hogwart; Legacy lewica była za bojkotem tej gry ze względu na wyrażane opinie przez twórczynię uniwersum w jakiej dzieje się ta gra xD
@Wink: nie OP, tylko proceder wpychania woke polityki istnieje co najmniej od 10 lat. Działalności takich postaci jak Anita Sarkeesian jest tego potwierdzeniem.
Sam gierkę kupiłem, tona kolegów lewaków też uważając ten bojkot za głupotę.
@Wink: i podpadła LGTB ogólnie mówiąc
Eh, ot dyskusja. "konserwy potrafią robić mody, lewica nie" to wcale nie są twoje słowa i manipulacja.
Bronisz gownoposta OPa, piszesz dyrdymaly upolityczniając gry jak tylko się da i dzieląc na dobrą prawicę i złą lewicę i potem się tego wypierasz.
@Wink: na podstawie dostępnych danych w momencie pisania komentarza a potem się zesrałeś.
źródło: image_148
Pobierz