Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
T_C_D +245
#grecja #p0lka
O czym ty #!$%@?? Czy kroś tu mówił coś o tym że gość jest brzydk? Nie? To sklej mordę.
dalej
Zmieniasz temat na jakieś skale atrakcyjności, przypomnij mi gdzie tutaj o tym dyskusja? Sklej mordę jeszcze raz, bo znowu zmieniasz temat.
Nie chce ci się? Nic dziwnego skoro pieprzysz jedno, po czym potwierdzasz to co mówię ja i udajesz że wygrałeś. Wiekszego debila na wykopie chyba nie widziałem.
Co takiego punktujeaz?
na co twój komentarz:
Czyli twierdzisz, że hinduski czad musi wyglądać jak Hindus (cokolwiek to znaczy), żeby móc moggować czada Polaka, który z kolei NIE MOŻE wyglądać jak Polak,
@drobne_na_taryfe: Nie? Jak twój głupi móżdżek to ze sobą powiązał, skoro mówię że:
Po czym ty wysrywasz tutaj zdjęcie z podpisem że ma włosy i inne takie, bo pochodzi z indii i dlatego mogguje polaka?
Ty głupi jesteś?
Won. Nie gadam z idiotami.
XD Kolejne zdjęcie które przedstawia typa który nie ma nic z hindusa.