Aktywne Wpisy
mickpl +251
Każdy boomer dostał za PRL mieszkanie za darmo. To co janusze wspominają, o zgrozo, to że "trzeba było długo czekać". Wtedy to "czekanie" to była ogromna afera i problem, więc do dzisiaj im się wyrywa, że była przez to prawdziwa tragedia, dramat i apokalipsa.
A jak się doczekali mieszkania ZA DARMO XD to np. dramat bo ściany lekko krzywe.
Potem te mieszkania wykupili w latach 90-00 za praktycznie darmoszkę i albo do
A jak się doczekali mieszkania ZA DARMO XD to np. dramat bo ściany lekko krzywe.
Potem te mieszkania wykupili w latach 90-00 za praktycznie darmoszkę i albo do
mickpl +134
Januszom zachodzącym w głowę gdzie no ci studenci na których od 3 miesięcy czeka mój kurnik podzielony na 6 pokoi odpowiadam.
Po pierwsze Ukraińcy dalej masowo opuszczają Polskę (głównie na zachód), a prawie połowa deklaruje wyjazd do końca roku.
Po drugie zaledwie 54% tegorocznych maturzystów planuje iść na studia. 10 lat temu szło 95%. Czyli nie tylko liczba młodych generalnie spada, ale o połowę spadła liczba osób idących na studiach.
Czy
Po pierwsze Ukraińcy dalej masowo opuszczają Polskę (głównie na zachód), a prawie połowa deklaruje wyjazd do końca roku.
Po drugie zaledwie 54% tegorocznych maturzystów planuje iść na studia. 10 lat temu szło 95%. Czyli nie tylko liczba młodych generalnie spada, ale o połowę spadła liczba osób idących na studiach.
Czy
#mecz
#bekazpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale się zesrał xD
nie wiem, choc sie domyslam
Jego twitterowe zarzutki są bardziej żenujące niż większość wykopkowych.
Co do przygłupów, to Boniek jest jeszcze większym. Nigdy Boniek nie słynął z dobrego wychowania i kultury, więc nie wiem jak można bronić tego aroganta.
Fakt że Tusk sprzedaje się za niemieckie srebrniki jest akurat oczywisty i nie trzeba być wyznawcą teorii spiskowych PiSu, by to zauważyć. Wystarczy nie być wyznawcą religii POPiSu.
Pod kopułą to trzeba mieć nasrane by bronić jakiegokolwiek polityka.
@Xing77: Skoro twierdzisz, że Ozdoba stwierdził fakt, to próby tłumaczenia Ci czegokolwiek są z góry skazane na porażkę, bo gracie w tej samej lidze.