Aktywne Wpisy
Ketoprofen +10
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
MMMMMMMMMMM +266
#nostalgia #gimbynieznajo #boomer #30plusclub #wykop30plus #wykop30club
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Fajne autorytety ma DoRzeczy xD
#neuropa #bekazprawakow
Nie mają prawdziwych autorytetów, to sobie tworzą własnych.
Taki zamiennik na miarę ich możliwości.
Ważne co by na gejów i feministki pluł.
Zreszta nie mówił o ludziach alfabetu tylko o ich ideologi. Na ten przykład krzywdzenia dzieci podając im blokery lub obcinając różne części ciała.
Raper, aktor, fighter, autorytet
@Blaskun: Nie twoja matka mi się nie podoba.
A jeżeli pytasz o osoby transpłciowe to c-----e w tej sytuacji jest tylko fakt, że Fabijański miał wtedy żonę z dzieckiem w domu
@Blaskun: Żymianom też się dostało? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@aegispolis no coś w tym jest, ale tak na marginesie, to z tego co kojarzę to Rafalala już nie jednego zaciągnął do łóżka i każdy twierdzi, że nic nie pamięta. Możliwe, że im coś wrzuca do drinka, ale kurva, jak naćpanym trzeba byc, żeby "przypadkiem" wyruchać faceta?
@EvilToy: Za to ja wpadnę do twojej jutro wieczorem ( ͡° ͜ʖ ͡°)