@Jakis_Leszek: ogólnie nie jest ze mną złe jeżeli chodzi o osobowość / temperament. Kiedyś mega intro, teraz wg wielu ludzi jestem pewny siebie i otwarty. Ostatnio tylko jedna kreskę mefa brałem właśnie wiec ograniczenie ilości nie bardzo xd miałem takiego brain fogga i podbijalem w tańczy ale nie robiłem tego w sposób nachalny i nie zagadywałem tylko tak jakby liczyłem na to ze ktoś złapie mój vibe. No ale przy
@Jakis_Leszek: bez Przesady z tym spotykaniem się : p to nie jest mój cel. Chce po prostu sobie podbic ego tym, ze jakaś dziewczyna będzie mną zainteresowana w tym powierzchniowym wymiarze
No ale chyba dobrze powiedziałeś tylko muszę rodzaj imprezy zmienić. Na wixapolach albo techno chyba najlepiej wyrywać bo tam prawie każdy naćpany
@Jakis_Leszek: nahhh to zajebiste uczucie kiedy naćpany liżesz się albo robisz coś innego z inna naćpana i atrakcyjna laska xD ot, taka rozrywka na jeden weekend w miesiącu : p lsd i grzyby już brałem i doświadczyłem tego o czym mówisz
@bartek-lebko: hah to zabawne ze nie wiesz co cpiesz : p No i tak myśle ze jak ja cpie na imprezach bez znajomych to mój mood jest taki smutny i dlatego ta faza tez nie jest taka na wyrywanie lasek… kiedyś jak miałem kolegów to była zupełnie inna zabawa w klubach
@idk_nvm: przy kokainie bedziesz miec poczucie, ze przedstawiasz najlepsza wersje siebie wiec powinna idealnie podpasowac pod to czego oczekujesz. Ale to gowno mega uzaleznia psychicznie, wiec brac z glowa. Chociaz widze, ze kolega doswiadczony to pewnie ogarnia rzeczywistosc i granice
@idk_nvm dowartosciowanie tym ze ze wspomagaczami wyrwiesz laske xdd. jak chcesz tylko przelizac jakas cpunke to idz na trzezwo. a jak chcesz miec tylko przeblyski to benzo z jakas mala iloscia stima
@idk_nvm: na hypciu dziesiątki razy, ale zaraz jak będę miał chwilę to mogę tu pokrótce opisać, daj mi max godzinkę jak skończę obiad robić to naskrobie kilka zdań
No ale chyba dobrze powiedziałeś tylko muszę rodzaj imprezy zmienić. Na wixapolach albo techno chyba najlepiej wyrywać bo tam prawie każdy naćpany
Zjedz kwasa żeby przestać czuć takie potrzeby dowartościowania egoxD
Albo grzyby
jak chcesz tylko przelizac jakas cpunke to idz na trzezwo. a jak chcesz miec tylko przeblyski to benzo z jakas mala iloscia stima