Wpis z mikrobloga

Jaki n------k jest najlepszy na „wyrywanie dup”?
Nie mam kolegów i czasami chodzę sam do klubów. Nie zawsze na techno/rave bo często do tych normalnych tanecznych „hetero”. Wale sobie wtedy mefa ale jestem po nim zbyt miły, czuje muzykę i dobrze się bawię. Jestem po nim jednak za mało pewny siebie i zamknięty w sobie, żeby podbijać do dziewczyn i potem mega zle się czuje bo po to przecież tam przyszedłem… k-----a będzie lepszym rozwiązaniem? A może sam a-----l? #narkotykizawszespoko
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kremufka2137: brzmi ciekawie aczkolwiek chyba nie mam z kim brać i testować takich rzeczy. Anyway dzięki za poszerzenie horyzontów. Będę celował żeby spróbować kiedyś jak będę miał środowisko do testów nowych substancji.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jakis_Leszek: chemsexy hetero jakby były i jakby nie trzeba było przyprowadzać koleżanki na trejda to by bym skorzystał ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż w sumie to kolezanke bym ogarnął xD
  • Odpowiedz
@idk_nvm: to się zgadza - z dawkowaniem i ewentualnymi dorzutkami należy być powściągliwym - jeśli się przetnie to można wpaść w tzw gieblową śpiączkę i na 2,5-3h będziesz offline, nie da rady Cię dobudzić za c--j
  • Odpowiedz