Aktywne Wpisy

saviour +32
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Kogo wyrzucą Nono i Cipolaj przed rajskim?
Uszatego nie ruszą bo produkcja liczy na dymy
mam też wrażenie że produkcja i tak ją tam utrzyma do końca do tego albo i dlatego jest nieprzewidywalna,
myślenie też sprawia jej problem
chociaż tam też, na początku była niczym wypłosz bojąc się że wyleci i raptem jak z ,,niewinnej'' laski która bała się brzydkie słowo piwedzieć bo ją wywalą z uczelni zdecydowała się na łóżkowe igraszki z Uszatm,
trema jej mineła,nie szło się tego nie zauważyć
@bemedea ja nie piszę tutaj specjalnie żadnych zakulisowych info - wręcz staram się nie dowiedzieć przez przypadek kto wygrał (jak w każdej edycji). Czasem wjedzie jakieś
@kipman1: no właśnie o tym pisałam , jej luz to nie to że ,,dojrzała '' czy zmieniła swój charakterek,
ma plecy produkcji która ją ciągnie do przodu