Aktywne Wpisy
kobiaszu +288
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
sebek_r +127
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
#pis #konfederacja #wybory #polska #polityka
@switcher20: i 247 mandatow. Tragedia i dramat :/
Cześć, giniemy, PIS i PO razem ponad 65%
Wiec z laski swojej zamilknij i nie wypowiadaj sie w tematach na jakich sie nie znasz.
KO niech se glosuje z pisem w gownosprawach. W sprawach istotnych dla rozwalenia panstwa i przjecia wladzy to konfederussja glosuje ramie w ramie z pis.
@Chris_Karczynski: Wiesz co? Juz nie raz to mowilem - gospodarczo to jednak konfederussja mi jest najblizsza. Ale jedni oszolomi i katoterrorysci mi wystarcza. Na uja mi sprawna gospodarka jak prawo bedzie uchwalal ktos kto mi narzuci swoj swiatopoglad (na przyklad zabroni rozwodow. A sorki - pewno wycialem z kontekstu co nie?)
Nie lubie byc trzymany za morde bo komus
@Chris_Karczynski Zartujesz czy sam nie wiesz kto jest Twoim guru?
"W najnowszym wywiadzie Mentzen został zapytany m.in. o kwestię aborcji czy rozwodów. Polityk Konfederacji stwierdził, że jako katolik jest przeciwny "zabijaniu dzieci", dlatego popiera całkowity zakaz aborcji. Zapytany o homoseksualistów stwierdził, że "mu nie przeszkadzają". Polityk dodał też, że chciałby, aby Polacy mieli możliwości zawarcia tzw. nierozerwalnego małżeństwa. (...)
"Wprowadzenie możliwości zawarcia nierozerwalnego małżeństwa" to jedna z ustaw, która znalazła się na liście 100 projektów stworzonych przez lidera
@2-aminopirydyna: tak wiem, wy chcecie tylko obniżać podatki
@The_last_perfect_man: i poza tym nastroje antyunijne też będą dosyć intensywne
@gorzki99: Wręcz przeciwnie. Teraz dopiero dotarło, że Mentzen po prostu chciałby wprowadzić kolejny rodzaj ślubu jakim jest ślub nierozerwalny.
Czemu nie czytasz tego co cytujesz?
Wiesz co to slub cywilny a co to slub koscielny?
2 calkowicie rozne
@kazzr: Ale proponuje nie rozmawiac do lustra.