Aktywne Wpisy
wonsisko +96
top 1 wkurzających atencjuszek na mirko uważających, że jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy, to już molestowanie
groman43 +20
Nadejsza wiekopomna chwila, jak to powiedział klasyk. Walduś, mam pomysła, jak to powiedział inny klasyk.
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
A tak na poważnie - wreszcie odwiedziła mnie refleksja i zostawiła mi myśl w prezencie. A konkretnie, pomysł na własny start-up. Jak dobrze pójdzie, to za 5 lat będę sławny xDDD
#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
- Wspólne live z Piterem i ukraińskimi dziwkami (anastasja itd), rozbijanie taboretu na głowie, słynny live w którym zwyzywali ćpezeta i icka (przez ten live Icek stracił prawko bo pojechał pijany z U2 na Lubicz z ćpezetem i już się nigdy nie pozbierał ( ͡° ʖ̯ ͡°))
- Wspólne live z matką jednozębną menelicą z rodzinnego domu, dymy, patola i pobicie własnej matki w dniu matki xDDDDDDD
- Powrót na U2 i słynne odpalenia i doprowadzenie Garbatego do szału gadaniem po niemiecku
- Kariera bycia psem naczelnego strimera na U2
- Live na którym w obecności baobaba i bez odwróconych kamer zapinał ponad 40letnią czereśniarę xDDDDDDDDDDDDDDD
- Najlepszy i jednocześnie najkrótszy projekt w polskim necie czyli #patoshore na którym oczywiście zdążył zostać skatowany xD
- I oczywiście Crème de la Crème czyli kilku tygodniowy niezapomniany, maraton największych dymów i totalnej patologii na Odolanowskiej w wykonaniu złotego duetu Małysz&Meduz zakończony legendarnym butelkowaniem małysza
a. Słynne zamawianie kebsa z selem
b. Sranie do franii a potem picie alko z niej
c. Showup i golenia jaj (rozmowa probiego z matką: "mamo jest dobrze małysz spełnił cel ogolił jajka xD)
d. Niezliczona ilość bójek i pojedynków
e. Karetka do małysza bo miał atak
f. Dymy z sąsiadami
g. dymy z rodziną Probiego
Dopisujcie w komentarzach akcję z Małyszem o których zapomniałem wspomnieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical #famemma #malyszofficial
EDIT: Znalazlem shoty nie ma całości, brakuje kilku fragmentów jak puszczanie muzyki i motywowanie się Małysza ale
Po pierwszym butelkowaniu Małysza(tak były dwa xd), Proboszcz zaprasza jakąś loszke i puszcza jej tego szota:
*Moment w którym Proboszcz tłucze Małysza
tego nie słyszałem wtf
@Cosipi: to był ten stream gdzie proboszcza odciągali od niego jak dwa razy uderzył malysza w łeb?