Wpis z mikrobloga

Kołchoz z rana jak śmietana
Oskarki neetuja całe dnie
Chuop musi odrabiać pańszczyznę u prywaciarza żeby mieć cebuliony na opłacanie internetu żeby móc p-------c głupoty na wykopie
Neet=oski
Wszyscy kolchoźnicy tagu pozdrawiam was robotniczym pozdrowieniem
#przegryw
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sebek_Bonk: Miałem okres gdzie piłem codziennie, nie jakoś dużo piwko dwa coś takiego. Zastanawiałem się wtedy czy jestem uzależniony czy piję sobie bo lubię i postanowiłem zrobić sobie chwilową przerwę, tak o żeby zobaczyć czy jestem uzaleniożniony. Bez problemu mogłem nie pić 4 tygodnie. Więc nie jestem uzależniony.

• Odpowiedz
@WedkaKrillsona: wytrwałeś 4 tygodnie i dalej pijesz. To jest uzależnienie, mój stary też miał takie epizody że zastąpił p--o maślanką albo wodą gruszkową. C---a mu to dało, potem wracał do alkoholu. Ostatnio psychiatra mu wprost powiedział że na oddział zamknięty się nadaje ale stary po tym stwierdził że problemu nie ma i nigdy więcej do psychiatry nie pójdzie xD
  • Odpowiedz
@Sebek_Bonk: spróbuj kiedyś systemu 4/8 to jest 4 miesiące harówy i męczarni w kołhozie za granicą w euro i 8msc neeta w kraju
Finansowo wychodzi podobnie ile nie rozpieprzysz eurasków po powrocie tylko zostawisz na neetowanie
  • Odpowiedz