Aktywne Wpisy
ewa-m +58
#randkujzwykopem #slaskie #kobieta
Cześć, mam na imię Ewa, rocznik 1990. Jestem nieduża (165 cm wzrostu) z wagą w normie (65) Lubię zagadki kryminalne, psychologię, cięższą muzykę, zjawiska paranormalne ( bardziej dla jaj, moim ulubionym świętem jest halloween i maraton horrorów w kinie). Uwielbiam zimę, uważam że jest magiczna. Sama jestem urodzona zimą (22.02) a imieniny mam w wigilię, także jestem zodiakalną rybką;) I mimo że mam wyższe wykształcenie i nie jestem zodiakara,
Cześć, mam na imię Ewa, rocznik 1990. Jestem nieduża (165 cm wzrostu) z wagą w normie (65) Lubię zagadki kryminalne, psychologię, cięższą muzykę, zjawiska paranormalne ( bardziej dla jaj, moim ulubionym świętem jest halloween i maraton horrorów w kinie). Uwielbiam zimę, uważam że jest magiczna. Sama jestem urodzona zimą (22.02) a imieniny mam w wigilię, także jestem zodiakalną rybką;) I mimo że mam wyższe wykształcenie i nie jestem zodiakara,
HausHagenbeck +19
Też macie czasem takie specyficzne uczucie "odrealnienia" dotyczące swojego życia/siebie. To polega na tym, że w losowym momencie przez kilka sekund "fizycznie" czuję się taki wyobcowany w swoim ciele i życiu. Po tym wszystko wraca do normy. Dzieje się to kilka razy w tygodniu w losowym momencie dnia bez względu na to co robię. Raczej nie jest to miłe doświadczenie.
W internecie nie mogę nic na ten temat znaleźć eh czas chyba
W internecie nie mogę nic na ten temat znaleźć eh czas chyba
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Też ja, kiedy przez kraj przechodzi właśnie fala rekordowych upałów: "ha, wie się jak dobrze wydać hajs, IQ200".
Nie bądź jak OP, mądrze dobieraj podzespoły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#komputery #pcmasterrace #oswiadczenie
https://thermaltake.azureedge.net/pub/media/wysiwyg/key3/db/products/case/view51_tg/pic10.png
Ale bedzie sie #!$%@? swiecilo i cicho chodzilo, az w nocy nie trzeba bedzie swiatla w pokoju zalaczac XDD
@L3gion: co? xD W jaki sposób air cooler Noctua ma być cichszy od loopa na 360mm radiatorze? Chyba tylko jeśli wyjątkowo bezmyślnie dobierzemy do niego wentylatory, w każdym innym scenariuszu Noctua przegrywa. Nie żebym nie lubił marki, szanuję w opór, po prostu jakościowe
@drahtzieher: piszesz to do kogoś z RGB w: myszy, klawiaturze, podkładce, stojaku na słuchawki, słuchawkach, obudowie, ramach, GPU i AiO. Poletzam motzno, to taki lifehack
@purrminator: CPU i GPU
@vulcanitu: obudowa Lian-Li Dynamic O11 - trzy wentyle na dole, trzy na górze, sześć po boku (w konfiguracji push-pull z chłodnicą)
@L3gion: to Ty jeszcze mało w życiu widz... znaczy słyszałeś (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Pompę u siebie słyszałem raz w życiu: jak dla beki włączyłem tryb performance xD Wentylatorów praktycznie nie słyszę bo przed zakupem najpierw ślęczę nad tabelkami producentów (ograniczam się do dB, ciśnienia
@drahtzieher: nie zazdroszczę. Nie wiem jak to aktualnie wygląda w Intelu ale w AMD jest do wyboru Asus albo... Asus. Ten sam na którego właśnie spadła fala zasłużonego hejtu i bojkotu konsumenckiego. Ja się poddałem i na następnej płycie (MSI, AM5) oddam wszystkie heatsinki do pomalowania na biało i tyle.
@drahtzieher: jeśli mogę coś polecić to Lian Li AL120V2 / AL140V2
@purrminator: Wy składacie komputery, czy oczyszczacze powietrza z funkcją jego podgrzewania ?
@drahtzieher: jak na miękkich rurkach, to trudność rozbiórki i wymiany płynu oceniam na 2 na 10 (bo czasem trzeba użyć IQ) - robię to co roku i za każdym razem sprawia mi mega frajdę. Zwłaszcza napełnianie układu świeżą "wodą" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://streamable.com/h746pt
@purrminator: Co przechodzi?
Pozdrawiam
@gomjeden no ale jednak raz że jest to więcej fatygi niż zdjęcie i wyczyszczenie kilku wentylatorów, dwa że ceny jednak odjechały razem z peronem. Żyjemy w czasach gdzie na pierdyliard modeli GPU jest 12 bloków na krzyż, cena rzędu 100-150$, do tego blok CPU drugie 100-150$, po stówce za każdy radiator, pompa, rezerwuar i tak się radośnie robi rachuneczek na