Wpis z mikrobloga

@muchatse: hmm, to całe Nigdy Więcej to raczej ma moją złą opinię. Jak dasz źródło, to może przestanę im 1% przekazywać. Mam inne ciekawe pożytki.
  • Odpowiedz
@rybsonk:

może to też sprawi że sędziowie będą się trzymać z dala od polityki

Nie wiem czy jest jakiś przepis że muszą, ale jeśli występują zawodowo to jak najbardziej nie powinni agitować ani wypowiadać się publicznie. A teraz weź mi przypomnij gdzie poparł lub agitował za
  • Odpowiedz
weź mi przypomnij gdzie poparł lub agitował za konfederacją:)

@przemyslaw-maczka: partia Mentzena wykorzystywała wizerunek Marciniaka w swoich mediach społecznościowych, więc można było odnieść wrażenie, że ich popiera.
  • Odpowiedz
organizacji nigdy więcej, która szczuła na Marciniaka.

@muchatse: dosłownie nigdy nic takiego się nie wydarzyło, ale żeby to wiedzieć trzeba czytać coś więcej niż prawackie fejk niusy. Mniej wykopu, więcej kontaktu z rzeczywistością.
  • Odpowiedz
to tylko sędzia piłkarski, prawda?

@przemyslaw-maczka: no własnie on jest AŻ sędzią na najwyższym poziomie i równiez takie standardy go obowiązują (dlatego porównanie z politykami jest nietrafione).
Jeżeli sędzia staję się celebrytą to ktoś może zacząć podważać jego decyzję (np ogwizdał karnego bo chciał zrobić więcej szumu wokół siebie), albo to co mówi, co robi i gdzie się pokazuje może być użyte przeciwko niemu (szczególnie jeżeli jest jakiś wątek polityczny)
  • Odpowiedz
@gtk90:

Jeżeli sędzia staję się celebrytą to ktoś może zacząć podważać jego decyzję (np ogwizdał karnego bo chciał zrobić więcej szumu wokół siebie), albo to co mówi, co robi i gdzie się pokazuje może być użyte przeciwko niemu (szczególnie jeżeli jest jakiś wątek polityczny) - nawet jeżeli niesprawiedliwie, to powstaje niepotrzebne zamieszanie, czego byliśmy świadkami.

No i co z tego że ktoś sądzi że chciał zrobić szum? Czy zmieni to wynik jego decyzji? Została podjęta i koniec dyskusji. W jaki sposób zostanie to użyte przeciwko danemu
  • Odpowiedz
@muchatse: Teraz jeszcze nam wytłumacz dlaczego Marciniak przeprosił że się tam pojawił i że został wprowadzony w błąd przez organizatorów i jakby wiedział kto za tym stoi to by się tam nie pojawił ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Morf: Przeprosił bo musiał podpisać "lojalkę" jak za komuny. Każdy normalny człowiek chyba to wie.
  • Odpowiedz
A teraz po Polsku proszę. Jakie wyliczenia? Ile ma być gejów i żydów w polsce?

@przemyslaw-maczka: zero, przecież Memcen wprost powiedział, że "nie chcemy żydów, gejów, aborcji, podatków i Unii". To aborcji nie chcą wcale, podatki w sumie niektóre muszą zostać, z UE to tylko schengen i ruch bezwizowy, a żydzi i geje mogą zostać jak nie będą chodzić po ulicach co nie?
  • Odpowiedz
@Jakovv: No w sumie nic dali nagrodę anty faszysty roku simono molowi peklowaczowi p0lek, które zarażał specjalnie hivem, cancelują gościa za to, że na spotkaniu był Sławomir Mentzen XD. Obłęd lewactwa trwa.
  • Odpowiedz