Aktywne Wpisy
Gours +46
Konfederacja obrzydziła całkowicie nawet cieszenie się z tego pierwszego od lat medalu w boksie xD widać, że tępa karyna
#paryz2024 #boks #konfederacja #polityka
#paryz2024 #boks #konfederacja #polityka
schweizer +17
Czy istnieje w calej Polsce choć jedna osoba, która by mogła z czystym sercem powiedzieć: "Nie lubię Igi Świątek"? Jej praktycznie nie da się nie lubić i absolutnie nie ma się do czego w jej przypadku przyczepić. Jedyne, czego jej Bóg poskąpil, to urody, ale poza tym dziewczyna ma dosłownie wszystko i jest swego rodzaju nadczłowiekiem.
#paryz2024 #tenis #siatkowka #polska #przemyslenia #
#paryz2024 #tenis #siatkowka #polska #przemyslenia #
#bekazlewactwa
@przemyslaw-maczka: Memcen prowadził i mu wyszło że ma być 0
@przemyslaw-maczka: tak https://twitter.com/CTomczyk/status/1639539021985480704
Nie wiem czy jest jakiś przepis że muszą, ale jeśli występują zawodowo to jak najbardziej nie powinni agitować ani wypowiadać się publicznie. A teraz weź mi przypomnij gdzie poparł lub agitował za
@przemyslaw-maczka: partia Mentzena wykorzystywała wizerunek Marciniaka w swoich mediach społecznościowych, więc można było odnieść wrażenie, że ich popiera.
Przeprosiny profilaktyczne? Co to kur*a jest? Czy to ma być normalne? Może przeproszę już profilaktycznie że żyję bo komuś się może to nie
@muchatse: dosłownie nigdy nic takiego się nie wydarzyło, ale żeby to wiedzieć trzeba czytać coś więcej niż prawackie fejk niusy. Mniej wykopu, więcej kontaktu z rzeczywistością.
@przemyslaw-maczka: no własnie on jest AŻ sędzią na najwyższym poziomie i równiez takie standardy go obowiązują (dlatego porównanie z politykami jest nietrafione).
Jeżeli sędzia staję się celebrytą to ktoś może zacząć podważać jego decyzję (np ogwizdał karnego bo chciał zrobić więcej szumu wokół siebie), albo to co mówi, co robi i gdzie się pokazuje może być użyte przeciwko niemu (szczególnie jeżeli jest jakiś wątek polityczny)
No i co z tego że ktoś sądzi że chciał zrobić szum? Czy zmieni to wynik jego decyzji? Została podjęta i koniec dyskusji. W jaki sposób zostanie to użyte przeciwko danemu
@Morf: Przeprosił bo musiał podpisać "lojalkę" jak za komuny. Każdy normalny człowiek chyba to wie.
@przemyslaw-maczka: zero, przecież Memcen wprost powiedział, że "nie chcemy żydów, gejów, aborcji, podatków i Unii". To aborcji nie chcą wcale, podatki w sumie niektóre muszą zostać, z UE to tylko schengen i ruch bezwizowy, a żydzi i geje mogą zostać jak nie będą chodzić po ulicach co nie?
#!$%@? a ja im kasę wpłacałem xD. Przepraszam.