Aktywne Wpisy
GeDox +865
Od dziś, co dzień będę wrzucał tego posta. Dopóki nie zostanie przewieziony do polskiego aresztu.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
mickpl +448
Rada UE uruchomiła oficjalnie procedurę nadmiernego deficytu.
Deweloperzy zobaczą 0% jak świnia niebo.
Obniżać ceny raz, drogo już było XD
#nieruchomosci
Deweloperzy zobaczą 0% jak świnia niebo.
Obniżać ceny raz, drogo już było XD
#nieruchomosci
Na tag trafiłem przypadkowo w 2022, konkretnie w marcu po tym jak leczyłem zerwanie z moją ukochaną. Tag zniszczył u mnie cała pewność siebie i doprowadził mnie do nihilizmu i prokrastrynacji
Nic ze sobą nie robiłem, zaniedbałem się strasznie i przestałem wychodzić z domu, nic nie chciałem ze sobą robić. Wtedy jedyne co robiłem to kolejne wysrywy o szczękach i wzroście (który nie ma większego znaczenia, serio) ktore pogłębiały we mnie poczucie, że jestem nikim.
Wszystko się zmieniło w maju tego roku kiedy po rocznicy konta poznałem Justynkę(。◕‿‿◕。) postanowiłem wyjść z inicjatywą i się udało! Dziś rozpoczęliśmy szczęśliwy związek i mam nadzieję że będzie on trwać bardzo długo, w końcu mam kogoś na boku kto daje mi siłę i ogromne wsparcie którego potrzebowałem.
Czy od was dostałem to wsparcie? NIE
Uważam że tag #przegryw powinno się zrownac z ziemią, bo ja nie jestem jedyny. Nie zliczymy ile dobrych chłopaków przez wasza toksyczną propagandę zmarnowało swoje życie, bo nikt ich nie nakierował żeby pracować nad sobą i być szczęśliwy z tym co mają. Nic całymi dniami nie robicie i sami siebie niszczycie? Spoko, ale WARA od młodych chłopaków.
Czas z tym skończyć, to jest mój ostatni post na wykopie, nie będę już nic wstawiać ani postować, pozostawie swoje posty i komentarze, ale mam nadzieję że mój post da siłę innym. Jeśli jesteś 6/10 i to czytasz- ZMIEŃ ŻYCIE! Nie przesiaduj na wykopie bo tutaj nic pozytywnego cię nie spotka.
Picrel to ja i moja ukochana(。◕‿‿◕。) każdemu z was życzę tego żebyście kogoś znaleźli
#wygryw #wychodzimyzprzegrywu #wyszedlemzprzegrywu #blackpill #p0lka #zwiazki #logikarozowychpaskow #chwalesie #bekazprzegrywow
@Pozytywny_gosc:
srakpill
Komentarz usunięty przez autora
@