Siema, jutro idę do szpitala na 2 miesiące. Szukam gier na telefon które trzeba mieć. Co polecacie? Stary koń 31 lat więc jakieś gówna dla 11 Latków jak w topce z Google Play mnie nie interesują.
@Qontrol: Game Dev Tycoon, This War of Mine, Dead Cells, Slay the Spire, VAMPIRE SURVIVORS. Ogólnie szukał bym właśnie więcej takich typowo pctowych tytułów przeportowanych na androida.
@Qontrol: Magic Dosbox i bzikaj we wszystkie dosowe gierki. Można definiować własne widgety do sterowania. Inne warte odnotowania to np. fheroes2, czyli opensourcowy engine do Heroes of Might and Magic 2 na androida.
@Qontrol: plague inc też jest dosyć spoko. M&M clash of heroes też jest kotem, ale niestety nie jest już chyba dostępne do kupienia. Zawsze można spiracić :D
@Qontrol z moich ulubionych: Rocket league, townsmen, pocket city (2), Baldurs gate \ Icewind dale \ neverwinter, need for speed most wanted, wreckfest, Motorsport manager, evil hunter tycoon no i może diablo
Mirki chowam tatę. Nie wiem dlaczego to piszę tutaj, biorąc pod uwagę liczbę debilów na portalu... Ale pomyślałem że może ktoś to przechodził i zrozumie.... Jest mi w CH smutno i przykro #zalesie #religia #smierc
#gry #android #samsung #telefony
2 tygodnie detoksu + 6 tygodni terapii.
@joekey @yawa @kiszczak @bachuxd @dziobnij2
Dziena, posprawdzam.
@Qontrol: Może Google Play Pass, tam jest gierek od groma a za dwa miesiące zapłacisz chyba 30 zł.
Rocket league, townsmen, pocket city (2), Baldurs gate \ Icewind dale \ neverwinter, need for speed most wanted, wreckfest, Motorsport manager, evil hunter tycoon no i może diablo