Aktywne Wpisy
6aesthetic9 +89
Nie rozumiem jak ludzie w 2024 mogą korzystać z internetu bez adbloka, raz czy dwa wszedłem na filmweb i wykop w ten sposob i omal nie dostalem padaczki
wscieklizna_irl +28
Mode musiały ostro zaćpać, że taki tag wstawiły xD
#ciekawostki #gdynia #bursztyn #finanse
https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Nielegalnie-wydobycie-bursztyn-na-Stogach-kwitnie-n120895.html
Oni mieli w rejonie również Sobieszewo, nie wiem kto te rejony wyznacza, ale raczej ma upośledzenie umysłowe, bo przejechać ze Stogów na Sobieszewo (i w drugą stronę) to konkretną wycieczka. Mieli ze trzy pojazdy i kilku policjantów. Nawet jakby całymi siłami tego komisariatu na raz tam pojechali to by obskoczyli tradycyjny staropolski wpier.... ;) A jak znasz dzielnice Stogi i
Taki w------l powinien się skończyć ściągnięciem posiłków i obławą. Dla mnie niedopuszczalne żeby nadal miały miejsce akcje jak w latach
A bursztyn to mały pikuś w stosunku do zysków pozyskiwanych z pewnej rurki przechodzącej przez dzielnicę xD
Pana spokojnie znajdziesz nawet w KRS, dziś to starszy stateczny pan biznesmen.
A co do
a z tego co wiem, ale może nie wiem za dużo, to temat rurociągu nie jest martwy
@wezsepigulke: I dlatego nie miałbym nic przeciwko federalizacji UE xD Tolerowanie zorganizowanej przestępczości to jest cecha bantustanów. Państwo powinno mieć monopol na p-----c.
Tylko kierowcę czy spawacza można zatrudnić z Azji, a policjanta?
Mamy ten fart że JAK DOTĄD żyjemy w stosunkowo bezpiecznym kraju. Taka pospolita uliczna przestępczość praktycznie zniknęła z ulic.