Aktywne Wpisy
mwmichal +712
To już jest na prawdę przesada, takie gówno roznosi poczta i wrzuca do skrzynek. Głosowanie na PiS to zdrada Polski. Reszta stron gazetki w komentarzach. Jestem po prostu obrzydzony.
##!$%@? #pis #pocztapolska #wybory
##!$%@? #pis #pocztapolska #wybory

Ktore_to_juz_konto +248
A pamiętacie to? Za czasów Tuska to przecież premier i cały rząd podałby się do dymisji za taki atak na wolne media i demokrację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #gimbynieznajo #pdk #polityka
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #gimbynieznajo #pdk #polityka

Zaplusuj ten wpis - ostatnia cyfra powie Ci na jakie schorzenie będziesz wkrótce cierpiał
1 - Hemoroidy
2 - Rwa kulszowa
3 - Zespół cieśni nadgarstka
4 - Wrzody żołądka
5 - Miażdżyca
6 - Artretyzm
7 - Zapalenie pęcherzyka żółciowego
8 - Ostroga piętowa
9 - Kamica nerkowa
0 - Będziesz cieszył się dobrym zdrowiem
#glupiewykopowezabawy #heheszki #zdrowie
@HrabiaTruposz: wiedziałem od zawsze, że głupi ma zawsze szczęście. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@HrabiaTruposz: #!$%@? leniwe kluchy ktore cale zycie praktycznie spedzaja na kanapie, graniu w gierki czy weekendowe chlanie jojczą ze w wieku 30 lat mają starcze dolegliwosci xDDD
@Klepajro: to uczucie gdy całe życie #!$%@?łem, byłem aktywny i w dobrym zdrowiu a kilka tabletek antybiotyku porobiło mnie tak że prawie skończyłem na wózku. Nie oceniaj tak ludzi bo historie są różne
@Klepajro: hemoroidy to ma 100% ludzi bywających regularnie na siłowni, a do problemów z nadgarstkiem wystarczy praca w biurze xD
Komentarz usunięty przez autora
@Klepajro: to ja właśnie...
... ale od miesiąca ponad chodzę na lekcje pływania i teraz wszystko #!$%@? 10x bardziej. xD
I jak człowiek zapłaci z góry za cały kurs to głupio na zajęcia nie iść.