Aktywne Wpisy
filemon111 +4
Wykopki się zesrały bo im się nie podoba dziki trener. Nie mogą pojąć, że ktoś ma inne zdanie.
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
Wiecie dlaczego jest tak popularny? Bo mówi to co większość ludzi myśli, a nie to co myśli jakaś zbieranina przegrywów.
#dzikitrener
RudyLemur +2
Przepraszam za drastyczne zdjęcia i że pytam o takie rzeczy w internecie zamiast lekarzy, ale u kilku już byłem i mam wrażenie że oni sami już nie wiedzą jak mi pomóc.
8 września coś mnie ugryzło - nie mam pojęcia co, dodatkowo byłem poza polską, w Paryżu i był to bardzo ciepły dzień, więc nie zdziwiłbym się gdyby było to coś kompletnie nie występującego w Polsce. Na zdjęciach napisałem daty by pokazać
8 września coś mnie ugryzło - nie mam pojęcia co, dodatkowo byłem poza polską, w Paryżu i był to bardzo ciepły dzień, więc nie zdziwiłbym się gdyby było to coś kompletnie nie występującego w Polsce. Na zdjęciach napisałem daty by pokazać
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-18 2143072
Pobierz

Teraz Messi wypisuje się z futbolu w wieku 36 lat i jedyne co im pozostało to kolejny raz wrócić do jaskiń xD
#mecz #pilkanozna
źródło: temp_file.png4765909394064902591
PobierzMessi mógłby pograć jeszcze na najwyższym poziomie, ale już jako pomocnik który rozgrywa piłkę, chociaż w takim wieku to już kondycja nie ta sama co u młodszych 20latków, a przez taką gwiazdę zespół jest tłumiony bo wszyscy grają pod gwiazdę emeryta, który spowalnia akcje.
Wcale decyzje zarządu, trenera, fatalny poziom innych zawodników do tego doprowadził.
Wszystko by poszło dobrze, gdyby nie ten wścibski Ronaldo. ( ͡º ͜ʖ͡º)
PSG od transferu Neymara to klub mem dla gwiazdeczek, którzy przyjechali po hajs i dla zabawy.
@Nowystaryziel : Ciągnął ich za uszy i przez bodajże 2 miesiące był ich jedynym strzelcem, ale tak - doprowadził do kryzysu xD
@LocMuinne : szok, że mądre transfery poprawiły grę zespołu ( ͡° ͜ʖ ͡°) dobrze, że się zgadzamy, że to gówniani koledzy bez ambicji byli problemem, a nie on.
podjął wyzwanie i nie wyszło, nie zazębiło się. A zespół jest w kryzysie od 2013.
hahaha tak jedynym mądrym posunięciem było w-----------e cristiano ronaldo na zbity pysk i sprowadzenie kilku grajków, którzy nie będą stawiać się ponad klub i trenera
Oho, już się zaczyna xD nagle MLS nie będzie ogórkowe.
Z Ligue 1 była ta sama śpiewka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale pieniędzy do wydania jest dużo i transfer nie będzie problemem.