Wpis z mikrobloga

@Soniakowski: po co ci wersja platna? adblock i ublock origin mam, nie ma reklam od kilku lat na zadnej stronie, do tego pobierasz wtyczne co blokuje te okienka "WYLACZ ADBLOKA ZEBY PRZEGLADAC DALEJ" i jestes w domu, nie trzeba za nic placic.
  • Odpowiedz
@Soniakowski: Jak chcesz blokować reklamy na urządzeniach mobilnych to kup premium Adguard.
Pamiętaj na iOS Adguard blokuje reklamy tylko w Safari.
  • Odpowiedz
  • 0
@artiom143: jaka to wtyczka ?
@Niukron wczoraj zainstalowałem telegrama na windowsie. Zalały mnie reklamy...
Nie jest to jakiś majątek. 40 euro za dożywotnia licencję na 3 urządzenia adblock z vpnem. Chociaż ciekaw jestem jak on będzie działał.
No i napisałem tutaj, żeby zebrać trochę opinii od ludzi. Takich jak co wybrać lub takich, żeby nie wariować i nie płacić tylko jechać na free wersji. Biorę pod uwagę każda wypowiedź,
  • Odpowiedz
Zamysł był taki, żeby blokowało mi reklamy wszystkiego.

@Soniakowski: no to Adguard nic innego nie ma, ale nie wiem jak to z tym Telegramem będzie. Po zainstalowaniu aplikacji powinna być powinno ci zaproponować testową wersji premium chyba na 14 dni albo na więcej.

Tutaj zobacz czy nie taniej wyjdzie https://stacksocial.com/sales/adguard-personal-plan-lifetime-subscription niż kupno u nich na oficjalnej stronie. Tak to legitna strona.
  • Odpowiedz