Aktywne Wpisy
krashann +4
Witam mam pytanie hipotetyczne. Czy wybaczylibyscie żonie zdradę (jednorazową)? Czy raczej byłby to koniec związku? Macie jedno małe dziecko. Czy dla dobra dziecka warto wybaczyć i być dalej razem? Żona żałuje i drugi raz tego nie zrobi (załóżmy że to pewne). W związku materialne niczego jej nie brakowało, mąż dobrze zarabiał i angszował się w opiekę dziecka, nie było tak że wszystko było na jej głowie.
#zdrada #zwiazki
#zdrada #zwiazki

radziuxd +585
Lubiłem Kujawski, bo mi się do szafki mieścił.
Do dziś. xD
#kujawski #problemypierwszegoswiata #zalesie
Do dziś. xD
#kujawski #problemypierwszegoswiata #zalesie
źródło: 1000029373
Pobierz

Na 3 urządzenia chce wziąć.
#internet #komputery #technologia #aplikacje #kiciochpyta
AdGuard DNS
@artiom143: co to za wtyczka?
Pamiętaj na iOS Adguard blokuje reklamy tylko w Safari.
@Niukron wczoraj zainstalowałem telegrama na windowsie. Zalały mnie reklamy...
Nie jest to jakiś majątek. 40 euro za dożywotnia licencję na 3 urządzenia adblock z vpnem. Chociaż ciekaw jestem jak on będzie działał.
No i napisałem tutaj, żeby zebrać trochę opinii od ludzi. Takich jak co wybrać lub takich, żeby nie wariować i nie płacić tylko jechać na free wersji. Biorę pod uwagę każda wypowiedź,
@Soniakowski: no to Adguard nic innego nie ma, ale nie wiem jak to z tym Telegramem będzie. Po zainstalowaniu aplikacji powinna być powinno ci zaproponować testową wersji premium chyba na 14 dni albo na więcej.
Tutaj zobacz czy nie taniej wyjdzie https://stacksocial.com/sales/adguard-personal-plan-lifetime-subscription niż kupno u nich na oficjalnej stronie. Tak to legitna strona.