Aktywne Wpisy
Odwiertnik +134
Hirosy trójeczka jedzonko wódeczka, czego chcieć więcej
kamil150794 +66
Dziś mija 10 lat neetowania
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
Nie przepracowałem ani jednego dnia i nie mam takiego zamiaru, bo...
Nie miałem życia takiego jak inni.
Przez większość podstawówki i gimnazjum musiałem siedzieć w ławce z osobami, które do dziś nie umieją pisać, ani czytać.
Dużo nie chciałem. Nie marudziłem, że nie mam matki dyrektorki, prawniczki czy lekarki. Chciałem tylko nie być traktowany przez otoczenie jak genetyczne gówno. Czy to tak wiele? Najwidoczniej.
#przegryw #neet ##!$%@?
#bekazpisu #konfederacja #bekazlewactwa #neuropa #polityka
gdybym miał 1/16 mózgu to i tak byłbym w stanie napisać bardziej przekonującego baita
@Chris_Karczynski: w większości państw demokratycznych masz 2 największe od lat działające stare partie rywalizujące ze sobą o władzę, pomniejsze walczą co najwyżej o próg wyborczy albo podpinają się pod większe partie by utworzyć koalicje, sytuacja w której mała partia zdobywa władzę wypierając stare partie to rzadkość, musi wystąpić jakiś ostry kryzys polityczno-gospodarczo-społeczny by doszło do jakiegoś ewenementu w postaci kompletnej
@matys210: powiedz to rodzinom zmarłych kobiet, którym lekarze bali się usunąć ciąże zagrażającą życiu bo w tym #!$%@? nikt nic nie wie co jest dozwolone a co nie
@Bloodhorn: w 2007 to Cie w planach nawet nie było
Profit
@Rolnikt: tyle samo. Chyba ze jestes w stanie znalezc jakies glosowanie na socjal w ktorym KO glosowalo przeciw. Dej.
Jak myslisz ze PO po wygranych wyborach przestanie dawac socjal to mi Cie zwyczajnie zal ¯\_(ツ)_/¯
Sprawdziłem na Twitterze - krytykowali pis i po, pisząc, że po obiecuje to samo, co pis.
BTW ty tak głosowałeś na konfe jak pisowcy z mema
BTW 2 jak partia opozycyjna może osłabiać opozycję?
@reznerek: pełna zgoda, że PO było lepsze, ale deflacja to nie jest dobre zjawisko przy tym systemie ekonomicznym
@NaczelnyWoody: Ale co to jest w ogóle za akcja, żeby w ten sposób argumentować? Konfederacja, która sama walczy o wejście do sejmu i wprowadzenie 30-40 posłów ma położyć uszy po sobie bo jak nie to Koalicja Obywatelska nie będzie mogła rządzić samodzielnie? Konfederacja stara się wejść do polityki jako trzecia siła i alternatywa dla obozów PiS/Solidarna Polska - PO/PSL/PL2050/Lewica. Ja
@sayanek @eskejper @bizonsky wszyscy państwo zdążyliście mnie obrzucać, a nawet nie wyszedłem z domu. Widać Seweryna przemowę wzięliście sobie do serduszka