Aktywne Wpisy
jmuhha +18
Wyszlam do pracki (。◕‿‿◕。)
powiedźcie mi dziś coś miłego
powiedźcie mi dziś coś miłego
Pietrzykowski +57
Żydzi to wydają się main characterem jakiegoś serialu XD
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
Ta potęga takiego małego kraju wydaje się aż niemożliwa.
x lat temu już latali po całym świecie i wyłapywali nazistów na jakichś totalnych wypizdowiach - wioskach brazylijskich i argentyńskich.
Infiltrują wojsko swoich największych wrogów (hezbollah, iran, hamas), zabijają ich dowódzców (Nasrallah i ten jego następca) jakby to była co najmniej jakaś misja easy w GTA.
A tera sobie wbijają do państwa wroga i robią sobie czystki Hezbollahu XD
A no i nie zapominajmy o arsenale jądrowym i chyba najsilniejszą obroną (Żelazna Kopuła) przed wszelkimi rakietami.
#polityka #polska #bekazprawakow #bekazkonfederacji
#konfederacja
"Daniel Olbrychski przyłapany na jeździe po pijanemu"
"13 maja 2022 roku Piotr Kraśko usłyszał zarzut prowadzenia pojazdu bez uprawnień"
"Noc z 14 na 15 czerwca dla Macieja Maleńczuka okazała się pechowa. Zwycięzca opolskich "Premier" pijany obraził policjantów, w konsekwencji czego został obezwładniony i zamknięty w areszcie.."
@TenXen47: Po każdej stronie same gówna. Dlatego nie jestem po żadnej. Miły dzionek na żaglach zaliczony, fajna d----a puknięta (400 pln), a teraz westvleteren z kumplem i rozmowy o pierdołach i trochę wypoku. Polityka jest dla robaków i
Narodowa ortografia #analfabetyzm
@TenXen47: szalony pomysł, ale co jakby nikogo nikt nie dawał i mieć kompletnie w------e co ma do powiedzenia grajek, babka udająca innych ludzi do kamery czy gość, któremu wybierają garnitur by czytał wiadomości napisane przez kogoś innego z promptera?
Nie znaczy, że nie mogą być prywatnie fajnymi ludźmi, albo że ich zawody są haniebne, ale kogo to obchodzi co mają do powiedzenia.