Aktywne Wpisy

dziobnij2 +134
Otrzymałem rentę do końca życia. Dzisiaj przyszedł list z ZUSu. Do końca życia będę dostawał 1445 zł miesięcznie (z czasem podwyższą, waloryzacja). Oprócz tego, bez żadnego kombinowania, będę miał ubezpieczenie zdrowotne do końca życia. Rentę pierwszy raz dostałem w wieku 18 lat, jak jeszcze chodziłem do liceum. Teraz mam 33 lata. Także rentę na stałe dali mi po 15 latach składania wniosków o przyznanie renty. W wieku 33 lat nie przepracowałem nawet

PaniProkurator +648
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@zdzi: Byłoby lepiej gdyby w każdej wolnej chwili wywlekał paczkę fajek i szukał miejsca żeby zajarać tak jak starzy robole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co jak w pracy nie możesz mieć telefonu? I co wtedy? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Twój argument to inwalida xD
Wyjmowanie telefonu w wolnej chwili to znak czasów a nie zachowanie wyłącznie młodych.
A janusze tacy jak ty się podniecają ze wykonują prace która równie dobrze można by dać szympansowi
Młodzi też w ogóle nie czują jakiegoś takiego, nie wiem jak to nazwać, podejścia do pracy? Typek w sytuacji gdy przychodzi kierownik i coś tłumaczy potrafi odebrać dzwoniący telefon i wyjść sobie gdzieś pogadać. XD
Oczywiście to generalizacja i wiadomo, że każdy taki nie jest, ale trend
@zdzi: chce się nauczyć, tylko na normalnych a nie kukoldowskich-beciakowskich polaczkowych zasadach od zasranego bumera.
@zdzi: i bardzo dobrze. W wolnej chwili każdy robi co mu leży.
Komentarz usunięty przez moderatora
@woj_st: sorry polaczku, ale w przeciwieństwie do ciebie nie jestem fizolem i mam sporo wolnych chwil w czasie 8-godzinnego dnia pracy, faktycznie więc nie wiem o czym piszesz
@woj_st: ok polaczku bumerze o mentalności niewolnika, a teraz wracać kukoldować i spermić do p0lka, macie to w dna
Anegdotka.
Tymczasem Tato, amerykańskie korpo miliardy dolarów, swego czasu mający ekipę kilku gagatków (ogarnianie sprzedaży, SAP, szło wyciągnąć liczbę ogarniętych wierszy) akcje miał taką, że na wakacje brali "Niunię" na praktyki. Klasyka, młodzik 22, czy 23 lata, bo starszyzna musi polecieć na harlem-szejk-al-habibi.
Kobiety po 10 lat doświadczenia 7k rekordów miesięcznie.
"Niunia"? 12k.
Kurtyna.