Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

• 15
@Krystaliczna1 nie mówię o czasie wolnym. Konieczność regulacji maszyny lub przezbrojenia to nie jest czas wolny. Pracuje w miejscu gdzie większość obrabiarek obsługują dwie osoby i przy zestawieniu operatora z młodym od razu w pierwsze dni widać czy młody będzie robił czy nie. Skoro nie jest zainteresowany jak doświadczony operator dokonuje regulacji/czyszczenia czy wymienia narzędzia to jak ma coś umieć? Detal nie idzie? To tel w łapę niech się stary martwi :)
@kuncfot to jest zachowanie młodych. Ja myślałem, że to ja dużo siedzę w pracy na telefonie, ale jak przyszedł młodziak to o ja #!$%@?ę. XD

Młodzi też w ogóle nie czują jakiegoś takiego, nie wiem jak to nazwać, podejścia do pracy? Typek w sytuacji gdy przychodzi kierownik i coś tłumaczy potrafi odebrać dzwoniący telefon i wyjść sobie gdzieś pogadać. XD

Oczywiście to generalizacja i wiadomo, że każdy taki nie jest, ale trend
@Kingside: xD.
Anegdotka.
Tymczasem Tato, amerykańskie korpo miliardy dolarów, swego czasu mający ekipę kilku gagatków (ogarnianie sprzedaży, SAP, szło wyciągnąć liczbę ogarniętych wierszy) akcje miał taką, że na wakacje brali "Niunię" na praktyki. Klasyka, młodzik 22, czy 23 lata, bo starszyzna musi polecieć na harlem-szejk-al-habibi.

Kobiety po 10 lat doświadczenia 7k rekordów miesięcznie.
"Niunia"? 12k.

Kurtyna.