Aktywne Wpisy
SynMichaua +603
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
framugabezdrzwi +576
to mi się podoba, o to chodzi
#powodz
#powodz
23 lvl wbity i już mam dość. Fabuła płytka jak sadzawka, skille z-----e, itemizacja z-----a, cała mapa nudna do porzygu w tym samym stylu graficznym.
Najgorzej wydane 400 zl w życiu
pomyśl co musi czuć Sasin jak wyje bał 70mln na wybory które się nie odbyły
@Optimus_Seba: Myślałem że o swoim życiu opowiadasz.
@Optimus_Seba: ile XDDDD
Polecam wam sacred
Nawet mi was k---a nie szkoda pajace xD sami napędzacie taki stan rzeczy to macie. No kto by się spodziewał.
@LifeReboot: dla mnie fajna. byl klimat, filmiki cgi robily wrazenie, bossowie wyrazisci, jeden z najlepszych ost w grze ever, dobry dubbing polski. sralem ze strachu za dzieciaka jak chodzilem po katakumbach, andariel to kilka lat pozniej dopiero pokonalem xd.
mowie o zwyklej grze na normalu samemu