Wpis z mikrobloga

#diablo4 ja p------e jaka ta gra jest k---a nudna xD
23 lvl wbity i już mam dość. Fabuła płytka jak sadzawka, skille z-----e, itemizacja z-----a, cała mapa nudna do porzygu w tym samym stylu graficznym.
Najgorzej wydane 400 zl w życiu
Optimus_Seba - #diablo4 ja p------e jaka ta gra jest k---a nudna xD
23 lvl wbity i ju...

źródło: IMG_3046

Pobierz
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

albo fabula albo interesujacy end game powinien byc w HnS. Poe end game jest po prostu nie do przebicia. Mnostwo opcji mozliwosci etc ciagla zabawa w ulepszanie. a to d4 wyglada jak kopia d3
  • Odpowiedz
@Optimus_Seba: co za kiepski troll opowiadajacy o trzymaniu poziomu w trojce, jeszcze wydales kupe kasy na dostep przedpremierowy i narzekasz na wszystko. 23 poziom to ty nawet konia nie masz i ledwo co wyszedles z pierwszeg obszaru albo nawet nie.
  • Odpowiedz
@KaraBooska: tja i k---a jak nie grasz według poradnika jakiegoś chłopa z neta to nawet fabuły nie przejdziesz. Samemu nie idzie buildu sensownego zbudować, nie dasz rady go wyedytować idź w c--j z taką grą. Najlepiej to jakby chłop z poradnika za Ciebie grał
  • Odpowiedz
@Optimus_Seba itemizacje w diablo 2 też oceniasz po drugim akcie na normalu gdzie biegasz jak g---o bez many i staminy, a trucizna zmusza cię do biegania co chwilę to miasta? do tego masz na sobie dwa gówniane żółte itemy?

• Odpowiedz
@Optimus_Seba ogólnie fabuła w hns jest tlem, aczkolwiek zawsze byłem fanem gry sacred ( potem trochę słabsza sacred 2) a nie diablo jak wszyscy z moich kolegów :D

Polecam wam sacred
  • Odpowiedz
Mnie całe szczęście beta wyleczyła z hajpu. Przegrałem łącznie 8h, wynudziłem się jak w kościele za dzieciaka. Blizzard magic nigdy nie wróci.
  • Odpowiedz
@Optimus_Seba: fabuła w Diablo? Przecież to gry dla warzyw polegające na clickclickclick.... reward. Clickclickclickclick.... reward. Rozdziel exp, loot ubierz/sprzedaj, podlecz się i jedziemy dalej clickclickclick....reward
  • Odpowiedz
fabuła w Diablo? Przecież to gry dla warzyw polegające na clickclickclick.... reward. Clickclickclickclick.... reward. Rozdziel exp, loot ubierz/sprzedaj, podlecz się i jedziemy dalej clickclickclick....reward

@LifeReboot: dla mnie fajna. byl klimat, filmiki cgi robily wrazenie, bossowie wyrazisci, jeden z najlepszych ost w grze ever, dobry dubbing polski. sralem ze strachu za dzieciaka jak chodzilem po katakumbach, andariel to kilka lat pozniej dopiero pokonalem xd.
mowie o zwyklej grze na normalu samemu
SmugglerFan - >fabuła w Diablo? Przecież to gry dla warzyw polegające na clickclickcl...
  • Odpowiedz