Aktywne Wpisy
spirityfree +8
Imprezy integracyjne w korpo. Faktycznie to jest takie zło? Pytam osób, które na takich były. Zdarzyło się coś dziwnego. Mój chłopak pojechał na takie wydarzenie i od około 18 kompletnie przestał mi odpisywać. Rozumiem, że siedzenie z nosem w telefonie byłoby dziwne i absolutnie tego nie wymagałam ale tutaj kontakt urwała się całkowite. Odpisał dopiero następnego dnia. Proszę o wypowiedzi osoby, które faktycznie brały udział w takich wydarzeniach, innych proszę o nie
HlHl +44
Zamierzam w tym roku wyjechać jeszcze raz do ciepłego kraju - w okolicach września, pytanie czy przez okres 2-3 miesiące jestem w stanie się jakoś oduczulić? Z tym fantem najlepiej iść do dermatologa, czy alergologa? Czy ktoś ma podobną sytuację? Czy są jakieś leki, czy tylko, wyłącznie SPFy i balsamy robią tutaj robotę? (Pokrzywka wyszła głównie, gdy się nie posmarowalem SPF'em w ostatnim dniu)
#pytanie #wakacje #slonce #zdrowie #turcja #tunezja #chorwacja #medycyna #dermatolog #alergolog #skora
Komentarz usunięty przez autora
Mam raczej ciemniejszy typ skóry, lecz mam trochę problemów tj. atopowe zapalenie skóry. Swego czasu miałem pokrzywkę, która występowała przy zmianach temperatury. Teraz zauważam ją przy mocnym działaniu słońca (jak nie mam SPF'a)