Aktywne Wpisy
heksengerg +1078
Andrzej odchodzi na emeryture. Pracował w zakladzie od 1990 roku.
#pracbaza
#pracbaza
iforgotmypass_ +13
Jakie jest wasze najdroższe "ups" w życiu? ja kiedyś wymieniając uszczelkę przy kolektorze dolotowym (saab 9-3) urwałem śrubę w głowicy. Potem złamał mi się wykrętak przy wykręcaniu. A potem to już się jeden wielki bajzel zrobił. Z racji tego, że i tak w planie było d-------e mocy, to zdecydowałem się na kupno nowej głowicy po regeneracji xD
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
#majsterkowanie #mechanikasamochodowa #mechanika może jeszcze #stolarstwo #
JAKA ODKLEJKA XD.
@xlosdas: morderstwo w urojeniu prawaków. Żadne prawo usunięcia ciąży nie traktuje jako morderstwo, bo płód to nie człowiek i nie ma żadnych praw.
Np jak tylko Ukraina została zaatakowana ludzie masowo zaczeli jej słać wsparcie. Tymczasem według tej twojej logiki jeszcze gorsza rzecz sie dzieje na zachodzie.
@Jarusek: no popatrz, a jednak prawo mówi co innego. Na szczęście tworzone jest przez inteligentnych ludzi a nie lewicowych tłumoków
@SirSherwood: Bo w przeciwieństwie do zachodu, nie musimy na siłę wciskać nikomu naszych przekonań. Tak samo, jak Ty nic nie robisz z masowymi mordami w Jemenie. Każdy odpowiada za samego siebie. Chcesz rozsądnie podyskutować na ten temat? Chętnie dołączę.
Co do Jemenu to whataboutsim, ale to normalne :) Ja sie nie przedstawiam jako super moralny człowiek co sie sprzeciwią mordowaniu. "Pro liferzy" to robią.
Dlatego jesteście za zakazem aborcji i potencjalnym sztumem dla tych co to zrobią oki XD
@SirSherwood: Bo to wprost wpływa na nasze bezpieczeństwo i rację stanu. Fakt czy gdzie indziej zabija się nienarodzone dzieci, bezpośrednio nam nie zagraża.