Wpis z mikrobloga

Jest wczesne popołudnie. Sączę sobie Red Bulla i przypomina mi się współny stream Wardegi i Fagaty ale mam zupełnie inne spostrzeżenie. Oni prowadząc streama pili właśnie energetyki a było już koło 22. Normalna osoba po takiej dawce kofeiny nie potrafiła by zasnąć chyba do 4. nad ranem. Czy tacy influencerzy żyją takim nocnym życiem, że kładą sie spać nad ranem i śpią do południa? Z drugiej strony mogą prowadzić bardzo intensywne życie na co dzień, że wieczorem są już tak zmęczeni, że taki redbull nie ma już dużego znaczenia

#danielmagical #wardega #fagata
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sirArthurDayne: Na streamach Tucznika i Nikoli było widać takie jałowe życie "influencerów". Kładli się spać o 22, spali do 16, nie myli się i nie przebierali nawet tylko jechali się nażreć do mcdonalds i przejść po galerii handlowej, wracali do domu chwila tapowania na tik toku, tłusta kiełbasa przed snem i znowu kładli spać w opakowaniu, pobudka o 15:00 i tak w kółko. Żadne tam ekscytujące intensywne życie z zarywaniem
  • Odpowiedz
@Juzef_z_Ortografu: tak działa że np na mnie energole czy kawa nie dziala mogę sobie wypić dla smaku powiedzmy ale nie istnieje coś takiego że o-------e puszke i nagle nie będę spał przez te następne kilka godzin. Wiadomo pewnie nie na każdego działa tak samo kofeina i też na pewno przyzwczajenie do niej i jakaś tolerancja wchodzi w gre ale ekspertem od tego nie jestem to niech się ktoś mądry wypowie
  • Odpowiedz
@MrAmbalabamba: Słowo klucz "na mnie". Za to mnie energetyki wywalają z butów tak samo kawa jeśli zrobię zbyt mocną i ją szybko wypiję. To już wszystko zależy od tolerancji organizmu na kofeinę. Lecz ogólnie większość ludzi ma co najwyżej średnią tolerancję na kofeinę i normalnie kawa czy energetyki ich pobudzają.
  • Odpowiedz