Aktywne Wpisy
PSY_DELIC +272
Wypuścili ich!! Czy Iza zamówiła na śniadanie frytki i nuggetsy???
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
gymw8nhnzd +271
Śniadanie dla potężnego piramidziarza - nugetsy, frytki, trochę zwiędłej zieleniny, pomidorek, coca-cola
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
- jedyną szansą na uratowanie Polski to uznanie Chrystusa królem Polski
- świat ma 6000 lat
- ewolucja to kłamstwo
- ludzie żyli razem z dinozaurami
- znajdywane skamieliny w ziemi to efekt potopu
- znajdywano współczesne narzędzia (młotki etc.) w pokładach węgla niby sprzed milionów lat, ale już nie ma tych narzędzi bo teraz wszystko maszyny mielą. Więc to ma być dowód na to, że ziemia nie ma 4,6 mld lat tylko on wpadły parę tysięcy lat temu do tego węgla.
- datowanie węglem C14 to kłamstwo
- jedynym politykiem, który ma rację to braun
Nie chciałem jakoś bardzo kontrować bo chciałem jak najwięcej wysłuchać. Ja nie mam jakiś specjalnych rozkmin na temat #religia bo #ateizm we mnie mocno siedzi, ale jak powiedziałem, że generalnie zawsze mnie dziwiło w religiach, że każdy uważa, że ma rację. I czy on nie zakłada, że to może ktoś inny może mieć rację. To mi odpowiedział, że jedyną słuszną i prawdziwą religią jest katolicyzm, a wszyscy inni żyją w błędzie.
I generalnie po tym jak przemyślałem, to co mi powiedział to zrobiło mi się go szkoda :( Ale nie odbieram mu tego w co wierzy, niech sobie wierzy w co chce. Tylko nie pasuje mi, że chce żeby kraj był rządzony według praw jezuska xD
ps. nie trollował
ps.2 nie jesteśmy gimbami, jesteśmy w okolicach 40 xD
#pytanie Co o tym myślicie? Macie kogoś takiego w swoim otoczeniu?
#rozkminy
@Precypitat: @acidd Właśnie wymienione teorie to wpływ protestantyzmu z USA jak zielonoświątkowcy, dać mu do ręki katechzim KK i wcale nic tam takiego nie znajdzie, wręcz zaprzeczenie tego już od twórców KK (św. Augustyn). Najlepiej go wysłać do jezuitów czy dominikanów i oni sami
#ciekawostka
@acidd: a co tu myśleć, w społeczeństwie mamy cały wachlarz osobowości, na wykopie to widać też mocno.
Dopóki takich osób w społeczeństwie jest mały procent i nie wpływa to na mnie to mam to
@RwandyjskiFront: a to to nie, nic nie ćpał - nie licząc różnych wybryków za gówniaka, ale imho to się nie liczy
Widziałem przypadek schizofrenii której objawem było między innymi tego typu nawrócenie.
Potem było wysyłanie kasy na jakieś dziwne szurskie religijne organizacje itd
@AdamKarolczak02137: nie no wygląda w miarę wszystko ok a wcześniej to tak jak większość: chodził bo mu kazali/wypadało etc.
@acidd: to już w 2016 załatwili
@acidd: jemu też się pewnie zrobiło ciebie szkoda :)
Ja tam często zazdraszczam takiej uproszczonej wizji świata i jednocześnie szanuję, że ma w co wierzyć, bez wyrządzania innym krzywdy - uznaję to za nieszkodliwe.
@acidd: mam lepszych gagatków xD
- ateista
- ale przeszkadzało mu, że jego partnerka jest nieochrzszczona, i wymusił to na niej, bo stwierdził, że wtedy jest poganką (xD) - nie było ważne w jakim kościele,
@acidd: Ta osoba nie jest katolikiem. Od tego zacznijmy.
@60scnds: XDDD