Aktywne Wpisy
wilkCaly +84
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
kimunyest95 +28
Hrówki przygotowują „imprezę integracyjna” i padł pomysł imprezy w stylu hawajskim a ja powiedziałem ze mam ich w dupie bo ja tu przychodzę po pieniądze a nie integrować się z ludźmi którzy nic dla mnie nie znaczą i bez mrugnięcia bym ich zwolnił jeżeli ode mnie by to zależało
Dyrektor #!$%@? i była rozmowa
#rozowepaski
@ZdeformowanyKreciRyj: ale praca w zespole oznacza, że dogadujemy się fajnie w pracy i nie koniecznie muszę pić wódkę z jakimś Krystianem spod Łochowa, bo mam go w #!$%@?.
@Uddhx: Najlepsze to jest to, że oni chcą, żebyś utożsamiał się z firmą, jak ze swoją mamą i całą rodziną xD Nie rozumieją, że masz w piździe ich team i to, że jesteś miły w pracy i koleżeński nie oznacza, że
@DrKittens: Nie każdy lubi lizać jajca szefowi jak Ty xDDDD
@AvantaR: Znam takich jak Ty. Specjalnie nie jedzą w domu przed imprezą, bo będzie żarcie ZA DARMO! #!$%@? za darmo xD Ktoś ma w #!$%@? taką imprezę po prostu człowieku.
a poważnie to takie ćwiczenie dla tego samotnego neurona w mózgu - która odpowiedź na pytanie "julka, umówisz się ze mną?" jest bardziej ludzka?
a/ dziękuję, ale nie jestem zainteresowana
b/ śmierdzielu, mam cię w dupie, jesteś mi potrzebny tylko do otwierania drzwi i przepisywania notatek i tylko dlatego w ogóle z tobą rozmawiam, nie drgnęłaby mi powieka, gdyby #!$%@?ął cię
@niochland: Widać, że to raczej ty nie masz pojęcia o czymś takim jak zakładowy fundusz świadczeń socjalnych. Te pieniądze muszą być po
@Krystaliczna1: Dlaczego?
@Krystaliczna1: Nie musi, ale nie trzeba się od razu zachowywać jak burak.
- w środowisku pracy panują konkurencyjne relacje, które mogą być zagrożeniem dla nawiązania prawdziwej przyjaźni. Pracownicy rywalizują między sobą o awanse, dobrą opinię i prestiż, co może wpłynąć na
Komentarz usunięty przez autora