Aktywne Wpisy
ulan_mazowiecki +197
Trzeba mieć nayebane we łbach, by nagle pisać dobrze o Tusku, tylko dlatego, że pisoory tną w chooya. Ile wy macie lat, że nie pamiętacie co PO odwalała?! Nie, nie chodzi o ośmiorniczki tylko całą listę afer. Tylko cymbały nie rozumieją, że polityka to goovno, niezależnie z jakiej opcji. Jeśli zakiast PiSu ma być Tusk i kego banda, to ja pierd... taką zmianę. Więlszość ludzi wam nigdy nie pójdzie na te wasze
deafpool +81
25-letnia polka, streamerka dostała udaru podczas transmisji na żywo. Film na twitterze.
Co mogło być przyczyną? Nie wiem, mogę się tylko domyślać.
https://twitter.com/deZeZed/status/1663855569310973955
#twitch #truestory #rozowepaski #zdrowie #p0lka #niebieskiepaski
Co mogło być przyczyną? Nie wiem, mogę się tylko domyślać.
https://twitter.com/deZeZed/status/1663855569310973955
#twitch #truestory #rozowepaski #zdrowie #p0lka #niebieskiepaski
Na sklepie promka -20% na ,,Smaki dzieciństwa" oraz -10% na resztę żelasów-(też)k^tasów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pozdrawiam serdecznie wszystkich mirków i mirabelki z tagu #nostalgia ʕ•ᴥ•ʔ
W weekend zapraszam do zbierania patyków, bo urządzamy wojnę z pokrzywami, za moimi barakami (╯°□°)╯
Standardowe zasady:
-> obserwujecie tag #gusto
-> plusujecie posta
-> Podrzucacie mi dzieciaki (z aktualną książeczką zdrowia) na tydzień do żelkowni;
-> Wygrywacie 2 kubeczki żelków Gusto, np o takie słodkie, urocze żelki malinki ( ͡° ᴥ ͡°)
Wygrywają 3 osoby, jak zawsze (✌ ゚ ∀ ゚)
długo się czeka na takie zakwaszenie żelków?
@SzanujePapieza: Szanuję Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daj znaka jak Ci smakowało (✌ ゚ ∀ ゚)
@MannaR To zależy czy te dzieciaki wypracują swoją normę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak są swoje to łatwiej musztry pilnować ( ͡° ͜ʖ
Wszystkie szczegóły znajdziesz tutaj ᶘᵒᴥᵒᶅ
Zwycięzcy:
· @1X6D
Liczba zakwafilowanych osób: 482
Szansa na wygraną: 0.21%
Data przygotowania i zamrożenia listy uczestników: 1 czerwca 2023 - 09:41:17.
@Kwasny_konfident pamiętaj aby dostarczyć obiecane nagrody.
Gratulujemy wygranym i życzymy kolejnych sukcesów.
Chcesz stworzyć własne #rozdajo? Zajrzyj na stronę Mirko Loteria
@Kuklak
@TheDudee
Witam mordeczki, los się do Was uśmiechnął, wygrywacie dwa kubełki o tych tutaj żelków #gusto
Wysyłka do paczkomatu, przelew tradycyjny, nie płacić, numer zamówienia wysyłać do mnie na priv, a my zrobimy resztę ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・
Walnąłem się przy losowaniu, że wylosowało 1 zwycięzcę zamiast 3, więc musiałem losować dodatkowo xD
a te żelki to mam sobie wybrać? bo podany link przekierowuje mnie na strone ze wszystkimi produktami
Oczywiście, że masz sobie wybrać
Link akurat prowadzi do wszystkich produktów z włączonym filtrem by był widoczne same kubeczki
Bieraj co chcesz x2, i numer zamówienia do mnie na priv
Od tego jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozumiem ekscytację (✌ ゚ ∀ ゚)