Aktywne Wpisy
Sajden1337 +14
#vinted kupiłem ostatnio na vinted air podsy za mniej więcej połowę cenę nowych ( zapłaciłem 500 zł ) wystawione jako niby nietrafiony prezent ale oczywiście jako oryginalne itd. Przyszły i jak się szybko okazało są to fejki. Nr seryjne na pudełku zupełnie inne od tych co wykrywa iphone. dodatkowo na pudełku piszę made in USA a nie made in China ( co za dumny Chinczyk musiał to robic ), brak oznaczeń CE

vikop-ru +957

Nie tak do końca bez kafli ale jedynie w strefach mokrych czyli oczywiście na podłodze, na ścianie gdzie będzie umywalka oraz tam gdzie znajdzie się kabina prysznicowa/wanna. Tam gdzie by były gołe ściany dać farbę ceramiczną.
Pomysł kusi bo odeszło by sporo kafli i robocizny z ich montażem.
#lazienka #remontujzwykopem #aranzacjawnetrz #pytanie #budujzwykopem #kiciochpyta
@Smarek37
polecam, mam tak jak mówisz, z tym że jak wyżej trzeba zrobić cos aby zlicowac z płytką. albo zostawiasz nie zlicowane i jest brzydko, ale tanio
@Catmmando: na to daj https://www.aquaceramic.com.pl/produkt/aqua-ceramic-plus-kafle-w-plynie/
@Smarek37: a po co? Jak się ładnie zafuguje górę akrylem, albo da jakieś listwy albo cwierćwałki to też jest ok.
Zaproponuj to klientowi
będę starał się tak rozmieścić sanitariat i poprowadzić strefy kafli, żeby kończyły się one naturalnie narożnikami pomieszczenia ale tam gdzie będzie jakaś linia odcięcia faktycznie pomyślę, żeby to zlicować GK
Dla siebie nie oznacza, że ma być brzydko.