Aktywne Wpisy

Zuzka_z_Bornholmu +106
I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,

klocus +122
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
źródło: zielony pasek
Pobierz

ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: japierdole
PobierzNajbardziej w oczy rzucają się modele 3D i jazda karocą pomiędzy zdarzeniami ;)
Jeśli o mechaniki chodzi to się nie wypowiem bo nie pamiętam, walka nadal jest turowa, nadal zbiera się itemki, wciąż jest mechanika stresu.
Ogólnie czuć, że gra jest jeszcze nieskończona, czasem coś przytnie, nie ma combat loga, niektóre passywki wpływające na skille widać tylko
Lewiatan rozpracowany, ale mam złe przeczucia co do przyszłosci naszej misji ( ಠ_ಠ)
źródło: zajebiscie
Pobierzczapa!
źródło: ichuj
PobierzNa ogół używam: Osąd, Łaska Boża, obie Konsekracje i Boskie pocieszenie, chociaż na początkowych mapach zamiast obu Konsekracji lepiej sprawdza się Oświecenie i Posługa.
Ścieżki postaci nie zmieniam, używam podstawowej.
No i w pierwszej gospodzie zawsze kupuję noob-item
Co to noob itema to trochę nawet nie ma żadnego głębszego sensu nie używać tego, bo to czysty bonus bez żadnych negatywów, jak na przykład gra wyzywa cię od leszczy, jak to jest w takim Doomie czy Wolfensteinie kiedy się wybiera łatwiejszy
@ChochlikLucek: za kazdym razem on leci?