Aktywne Wpisy

rodnekr +294
Elon Musk* w ostatnie 60 godzin:
- złapał rakietę o wysokości 70m, która kilkanaście sekund wcześniej leciała ku Ziemi z prędkością 1600km/h;
- zaprezentował pierwszy przeznaczony do masowej produkcji samochód autonomiczny (robotaxi) bez kierownicy;
- zaprezentował również autonomiczny bus dla 20 osób;
- zapowiedział uruchomienie przez Tesle usługi autonomicznej taksówki na 2025 (w USA);
- wpuścił między ludzi ~30 robotów humanoidalnych, które bez kabla, kierowane zdalnie przez pracowników firmy, chodziły, rozmawiały i obsługiwały gości na imprezie Tesli przez wiele godzin;
- złapał rakietę o wysokości 70m, która kilkanaście sekund wcześniej leciała ku Ziemi z prędkością 1600km/h;
- zaprezentował pierwszy przeznaczony do masowej produkcji samochód autonomiczny (robotaxi) bez kierownicy;
- zaprezentował również autonomiczny bus dla 20 osób;
- zapowiedział uruchomienie przez Tesle usługi autonomicznej taksówki na 2025 (w USA);
- wpuścił między ludzi ~30 robotów humanoidalnych, które bez kabla, kierowane zdalnie przez pracowników firmy, chodziły, rozmawiały i obsługiwały gości na imprezie Tesli przez wiele godzin;

#komputery #informatyka #pytanie #pcmasterrace
to nie podlega gwarancji, to nie jest uszkodzenie. Producent nigdzie nie obiecuje jakie kości, kontroler etc są w środku. adata np w kochanym dawniej sx8200 podmieniła bez słowa na gorsze wszystko i sprzedawała dysk w tej samej cenie z tą samą nazwą, ludźie przypadkiem zauważyli
tu też masz inne wyniki niż w teście tego gościa https://ithardware.pl/testyirecenzje/wielki_test_dyskow_ssd_pcie_3_0-16209-34.html z yt
Prawde powiedziawszy to nie pamiętam czy tego dnia robiłem test, zostawiłem HWmonitor na cały dzień odpalony i max temperatura wyniosła 39 st. Czyli po prostu muszę się pogodzić z faktem że dostałem c--------e
A mowa o eksperymencie przeprowadzonym przez gościa na youtube
@zxc21: No to w sumie jeszcze gorzej, ufasz producentowi czy gościowi z jutuba?
@Ukasz03 1 TB
@cysiekw Płyta główna, GTX 1060 6GB, i5-7600k, 8GB ramu - Goodram GR2133D464L15S, nie pamiętam modelu zasilacza, marka beQuiet
@zxc21: Jeśli producent podaje niższe wyniki to nie możesz mieć absolutnie żadnych pretensji że twój konkretny model nie osiąga wyników z benchmarku czy gościa z YT. Moim zdaniem szukasz problemu tam gdzie go zwyczajnie nie ma no ale to twój czas i twój cyrk...
XD mowa o tym samym dysku, a o różnych wynikach benchmarka
(Załączam fragment z zrzutu ekranu z tego filmiku na YT z zaznaczeniem
źródło: Zrzut ekranu 2023-05-23 162605
Pobierz@Ukasz03:
Total Score = SeqW*0.15 + SeqR*0.1 + 4kR*2 + 4kW + 4k64W + 4k64R*1.5
źródło: Schowek01
Pobierz@zxc21: Jaką masz wersję biosu?
temu też zaznaczyłem