Włóczykolarz się wybrał do okolicznych lasów mimo że mieszkam niedaleko to nigdy w tamtych rejonach nie byłem. Mapy z #wahoo są ekstra pokazuje trasy gdzie ktoś ostatni raz chyba był z 20 lat temu - wszystko zarośnięte, pokrzywy na metr wysokie - super! Było też dużo technicznych zjazdów z powalonymi drzewami, śliskimi korzeniami, piachem, szutrem i błotem. Czasami było ekstremalnie na tyle że ludzie spacerujący nieopodal mówili "Pacz jaki ciula! Nie fandzol że bydzie tyndy zjyżdzoł" Przy okazji #kiciochpyta jakie niedrogie hamulce hydrauliczne polecacie, bo w xc100 mam tekro które nie posiadają modulacji, hamują albo słabo albo blokują koło i leci się driftem na zjazdach.
Włóczykolarz się wybrał do okolicznych lasów mimo że mieszkam niedaleko to nigdy w tamtych rejonach nie byłem. Mapy z #wahoo są ekstra pokazuje trasy gdzie ktoś ostatni raz chyba był z 20 lat temu - wszystko zarośnięte, pokrzywy na metr wysokie - super! Było też dużo technicznych zjazdów z powalonymi drzewami, śliskimi korzeniami, piachem, szutrem i błotem. Czasami było ekstremalnie na tyle że ludzie spacerujący nieopodal mówili "Pacz jaki ciula! Nie fandzol że bydzie tyndy zjyżdzoł"
Przy okazji #kiciochpyta jakie niedrogie hamulce hydrauliczne polecacie, bo w xc100 mam tekro które nie posiadają modulacji, hamują albo słabo albo blokują koło i leci się driftem na zjazdach.
#rowerowyrownik #wykoptribanclub #rower #mtb
Skrypt | Statystyki
źródło: 1684775317647
Pobierz