Aktywne Wpisy
Linnior88 +87
Tęsknię za serialem "moda na sukces " zawsze to ogladalam z babcią jak zyła
drobazdy +10
Tak patrzyłem kilka wpisów na tagu nieruchomości i wkurvia mnie niesamowicie jedna rzecz:
Pisanie że mieszkanie 30-50m2 to kurnik xDDD kvrwa ja całe życie wychowałem się w mieszkaniu 28m2 gdzie mój pokój to bylo około 3mx2.5m i nie narzekałem. Miejsce na 4 szafy, kompa, lóżko i biurko było i jeszcze bylo okolo 1.5m2 na przemieszczanie się wokół. To ze jesteście bucami, słońmi w sklepie z porcelaną, grubasami i typowymi facecikami to już wiem. Ale żeby takiemu ignorantowi takie coś przeszkadzało?
Mój wujek ma dom 120m2 a i tak mieszkają w nim 2 duze rodziny i miejsca jest aż nadto, aż zamierza jeszcze 2 rodziny sprowadzić bo w sumie to mu pusto, nie chce marnować przestrzeni a i mniejsze koszta będą.
80% moich znajomych mieszka z rodzicami w podobnych warunkach
10% mieszka w kawalerce 1mx2m i nie narzeka, 10% mieszka w śmietnikach czy innych ławkach 40cmx80cm i też nie narzekają
Pisanie że mieszkanie 30-50m2 to kurnik xDDD kvrwa ja całe życie wychowałem się w mieszkaniu 28m2 gdzie mój pokój to bylo około 3mx2.5m i nie narzekałem. Miejsce na 4 szafy, kompa, lóżko i biurko było i jeszcze bylo okolo 1.5m2 na przemieszczanie się wokół. To ze jesteście bucami, słońmi w sklepie z porcelaną, grubasami i typowymi facecikami to już wiem. Ale żeby takiemu ignorantowi takie coś przeszkadzało?
Mój wujek ma dom 120m2 a i tak mieszkają w nim 2 duze rodziny i miejsca jest aż nadto, aż zamierza jeszcze 2 rodziny sprowadzić bo w sumie to mu pusto, nie chce marnować przestrzeni a i mniejsze koszta będą.
80% moich znajomych mieszka z rodzicami w podobnych warunkach
10% mieszka w kawalerce 1mx2m i nie narzeka, 10% mieszka w śmietnikach czy innych ławkach 40cmx80cm i też nie narzekają
Nie mam baby i przez to nie mam motywacji wziąć się za robotę i ogarnąć, a dla samego siebie mi się nie chce, bo mój los mi koło tyłka lata. Ale skoro żadna przedstawicielka #rozowepaski mnie nie chce, to po co w ogóle wstawać z łóżka? Wykształcenie wyższe mam, bo zrobiłem gdy miałem nadzieję na normalne życie. Pracy nie mam… niby szukam, ale wisi mi to czy ją znajdę czy nie. Gdybym wiedział, że kiedyś będę miał żonę i dzieci to zasuwałbym na 200%, ale wiem, że nie będę miał, więc po co w ogóle ja żyje? A na socjal dla samotnych matek i haremy chadów nie mam zamiaru pracować, bo cudze geny mnie nie obchodzą. Jest takie badanie, które wskazuje, że żonaci zarabiają więcej. Ciekawe co ich motywuje do zarabiania więcej i wspinaczki po drabinie socjo-ekonomiczne… czy to posiada kobieta jest motywatorem, czy też to, że mają nadzieję na jej posiadanie?
#przegryw #blackpill #redpill #przemyslenia #zwiazki #depresja #samotnosc #bezrobocie
─────────────────────
· Flagi: #000baitalert
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
─────────────────────
─────────────────────