Aktywne Wpisy
Zezmar +12
Bardzo proszę o zabranie głosu ekspertów. #logikarozowychpaskow
andbatros +173
To są problemy lewaków xD
Przyszli do sejmu zmieniać Polskę na lepsze. Ale najpierw zacznijmy od wymiany tabliczek! Bo ja jestem posłanka a nie poseł.
Oczywiście wymiana tabliczek na koszt podatnika. A może w ogóle zlikwidować te głupie imienne tabliczki?
Nie trafią na swoje miejsce po numerze? Po co generować ciągle koszta z robieniem tych głupich tabliczek.
Ale nie lepiej drzeć macicę żeby wymienić tabliczkę na "posłanka" xD
#bekazlewactwa #konfederacja #sejm #
Przyszli do sejmu zmieniać Polskę na lepsze. Ale najpierw zacznijmy od wymiany tabliczek! Bo ja jestem posłanka a nie poseł.
Oczywiście wymiana tabliczek na koszt podatnika. A może w ogóle zlikwidować te głupie imienne tabliczki?
Nie trafią na swoje miejsce po numerze? Po co generować ciągle koszta z robieniem tych głupich tabliczek.
Ale nie lepiej drzeć macicę żeby wymienić tabliczkę na "posłanka" xD
#bekazlewactwa #konfederacja #sejm #
Wyniki były dobre, ale poniżej oczekiwań a rynek spodziewa się tak jak i zarząd, że będzie mało prawdopodobne zbliżyć się do wyników za 2022. Dywidenda na PCR była zawsze znacząca i zawsze po niej następował głęboki nurek po odcięciu. Wielu tam kolarzy z powodu małej ilosci akcji w obrocie. Sytuacje wykorzystuje zarząd i spółka do podbierania akcji na dołkach.