tether ma zyski z czego, przecież mieli tylko trzymać bezpiecznie dolary ( ͡º͜ʖ͡º)
@dean_corso: Nie. Tether kilka lat temu ogłosił że za niewielką część depozytów kupił BTC. Oficjalnie poinformował o tym. Ale to jakieś śladowe ilości... Po prostu żeby wszyscy mieli się pozbyć wszystkich tetherow i odsprzedać je emitentowi jest nie tylko praktycznie nierealne co już niemożliwe. Ludzie zgubili klucze do Setek mln tetherow
@WschodZachodPolnocPoludnie: tak, bo drukuje sobie tethery i za pomocą magii powoduje że na tether nie działa inflacja... Może wskaż gdzie zaksięgowania te miliardy zysku, bo IRc najwyraźniej o nim nic nie wie i ściga ich za podatki od zysku....
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
https://bitcoinpl.org/tether-zainwestuje-swoje-zyski-bitcoina…
#tehter #bitcoin #usdt #btc #kryptowaluty #krypto
źródło: tether-usdt-kryptowaluta
Pobierz@dean_corso: Nie. Tether kilka lat temu ogłosił że za niewielką część depozytów kupił BTC. Oficjalnie poinformował o tym. Ale to jakieś śladowe ilości... Po prostu żeby wszyscy mieli się pozbyć wszystkich tetherow i odsprzedać je emitentowi jest nie tylko praktycznie nierealne co już niemożliwe. Ludzie zgubili klucze do Setek mln tetherow