Wpis z mikrobloga

Ale szambo wybiło na mirko z wpisami anty ukraińskimi, słowo fajnopolak wróciło do łask i jest odmieniane przez wszystkie sześć przypadków. Oj chyba były srogie straty, dobijamy powoli do 200k a kontrofensywa jeszcze się nawet nie zaczęła xD
#ukraina
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grooveer: Tylko czystej krwi kacap nie chce pomagać Ukrainie. Prawdziwy Polak wie że jak się im pomoże to nie będą musieli uciekać przed kacapami do Polski. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Samuraj_ze_Spychowa: Jak ich nie lubisz to pomagasz po to aby zostali na Ukrainie. Jak ich kochasz to liczysz że r---------ą kacapy Ukrainę i będziesz mieć ich w Polsce jeszcze więcej.
  • Odpowiedz
Tylko czystej krwi kacap nie chce pomagać Ukrainie. Prawdziwy Polak wie że jak się im pomoże to nie będą musieli uciekać przed kacapami do Polski

@Rogovic:

Oni tego nie ogarniaja, ze jeśli nie pomoże się Ukrainie, to ci "banderowcy", których tak bardzo nienawidzą, będą tu przyjeżdżać w większych ilościach xD
  • Odpowiedz
  • 1
@gejuszmapkt kibicowanie komukolwiek nie oznacza automatycznej sympatii, kreujesz się na tego lepszego, a swoim komentarzem pokazujesz tylko że w ogole nie patrzysz na nich jako na ludzi. Dla Ciebie ukraincy to tylko narzedzie, żywa tarcza, która ma chronić Twoją dupę przed jeszcze grozniejszym najeźdzcą. To nie nic wspolnego z przyjaznią o której tak często piszecie
  • Odpowiedz
@daeun:
Nie wiem, o co Ci chodzi xD ja mam neutralny stosunek do Ukraińców, szkoda wielka, ze muszą ginąć z powodu agresji monke i jego mongoidow, ale prawda jest taka, ze my jako Polska tak pomagamy, bo znajduje się to w naszym interesie.
  • Odpowiedz
po prostu część Polaków nie lubi Ukraińców i nie chcą im pomagać

@Grooveer: ta część Polaków musi być amebami umysłowymi, jeśli nie rozumieją, że tu nie chodzi o "lubię albo nie lubię", tylko o nasz interes i przyszłość. Można nie lubić Ukraińców i im pomagać, by ci rozprawili się z naszym wspólnym wrogiem.

Najgłupszym co można teraz robić to wbrew naszym interesom nawoływać do zaprzestania pomocy, kiedy jako państwo wpakowaliśmy
  • Odpowiedz