Aktywne Wpisy
#frajerzyzmlm
Kilkudniowy city break i pazurki, czyli coś na co może sobie pozwolić dosłownie KAŻDY pracujący na minimalnej, to szczyt sukcesu dla Izuni.
Kilkudniowy city break i pazurki, czyli coś na co może sobie pozwolić dosłownie KAŻDY pracujący na minimalnej, to szczyt sukcesu dla Izuni.
maikeleleq +45
I wy się dziwicie że #p0lka nadal są takie wybredne? Jedna drugą napędza do szukania sponsora z zadatkami na męża XD #logikarozowychpaskow
#ukraina
Na szczęście nie @Grooveer, który jest całym sercem za Ukrainą.
@Samuraj_ze_Spychowa: Jak ich nie lubisz to pomagasz po to aby zostali na Ukrainie. Jak ich kochasz to liczysz że r---------ą kacapy Ukrainę i będziesz mieć ich w Polsce jeszcze więcej.
@Rogovic:
Oni tego nie ogarniaja, ze jeśli nie pomoże się Ukrainie, to ci "banderowcy", których tak bardzo nienawidzą, będą tu przyjeżdżać w większych ilościach xD
@Grooveer: morda
@Samuraj_ze_Spychowa: o, widzę, że kol. Gawol_1 wrócił z bana, witam. Założyłeś jakieś kolejne konta w międzyczasie? Kiedy zamierzasz odpocząć następny raz?
Nie wiem, o co Ci chodzi xD ja mam neutralny stosunek do Ukraińców, szkoda wielka, ze muszą ginąć z powodu agresji monke i jego mongoidow, ale prawda jest taka, ze my jako Polska tak pomagamy, bo znajduje się to w naszym interesie.
@Grooveer: no i sa idiotami, bo Ukraincy bronia nas przed mongolska horda z rosji
@Grooveer: ta część Polaków musi być amebami umysłowymi, jeśli nie rozumieją, że tu nie chodzi o "lubię albo nie lubię", tylko o nasz interes i przyszłość. Można nie lubić Ukraińców i im pomagać, by ci rozprawili się z naszym wspólnym wrogiem.
Najgłupszym co można teraz robić to wbrew naszym interesom nawoływać do zaprzestania pomocy, kiedy jako państwo wpakowaliśmy