Pracuje na wysokim stanowisku kierowniczym w jednej z polskich segregowani śmieci. Jakieś 4 tygodnie temu moja asystentka pani Kornelia pokazała mi wykres na którym przetwórstwo zostało zwiększone o 42% a koszt został obniżony o 29% - to ogromne liczby w skali roku.
Nie wiedzieliśmy na początku czym to może być spowodowane wiec zrobiliśmy krótkie śledztwo i co się okazało. Pracownicy z Ukrainy którzy stoją na taśmie sami zaczęli „przetwarzać” te śmieci np jeśli ktoś wrzucił pojemnik w którym były resztki jedzenia, do kontenera żółtego - plastik to nasi pracownicy z Ukrainy wyjadali te resztki przez co ten pojemnik od razu lądował w kontenerze na odpady żółte a nie leciał do czarnego - resztkowego, dzięki czemu ograniczany obieg śmieci.
W ramach podziękowania wręczyliśmy kazdemu po jednej czekoladce Merci, nawet nie wiecie jak niektórzy się wzruszyli, część nawet wysłała swoje czekoladki w Ukrainę żeby wspomóc rodzine.
nie zesrajcie się przypadkiem xdd gościu tylko sobie zażartował i jak zwykle udowodnił, ze na tym portalu siedzą zero-jedynkowi ludzie i ukraińskie boty. Ile chrywien za komentarze?
@thruster kilka lat temu pojechałem do pracy w Niemczech poprzez pewna agencje pracy (Remax, ETS, Agero- funkcjonowała pod kilkoma nazwami dla zmyłki), jeśli widzieliście filmik z baba która biła gościa kijem bejsbolowym, to właśnie tam... Na jeden dzień wysłali mnie do sortowni śmieci na taśmę. Sami Polacy, w większości kobiety, a także kilkoro moldawcow. Całymi torbami wynosili śmieci. Nie jakieś surowce, bo to było zabronione, czy inne cenne rzeczy- zdarzało się
@thruster chłop się nagimnastykował, napisał "historie" a i tak od razu widać że jest kacapem bo popełnił w tekście kilka typowych dla swojego mniej rozwiniętego mózgu błędów. Chyba nie będzie premii saszka, nie za taką robotę. Próbuj dalej. Albo nie, mam lepszy pomysł. Zamiast mieć ból d--y że ludzie których domy bombardujecie mogą uciec z kraju i schronić się i pracować w Polsce, sam lepiej pomyśl gdzie uciekać. Bo jeśli trollujesz
@thruster przejrzałem cie ale nie płacz, przyjdzie na to czas. Powiedz lepiej, kto ten tekst układał? Co on miał na celu? Wzbudzenie pogardy? Nie wiem co wy macie w głowie, ale jedyne co można pomyśleć po przeczytaniu takiego posta, to że autor był po prostu głupiutki.
Pracuje na wysokim stanowisku kierowniczym w jednej z polskich segregowani śmieci. Jakieś 4 tygodnie temu moja asystentka pani Kornelia pokazała mi wykres na którym przetwórstwo zostało zwiększone o 42% a koszt został obniżony o 29% - to ogromne liczby w skali roku.
Nie wiedzieliśmy na początku czym to może być spowodowane wiec zrobiliśmy krótkie śledztwo i co się okazało. Pracownicy z Ukrainy którzy stoją na taśmie sami zaczęli „przetwarzać” te śmieci np jeśli ktoś wrzucił pojemnik w którym były resztki jedzenia, do kontenera żółtego - plastik to nasi pracownicy z Ukrainy wyjadali te resztki przez co ten pojemnik od razu lądował w kontenerze na odpady żółte a nie leciał do czarnego - resztkowego, dzięki czemu ograniczany obieg śmieci.
W ramach podziękowania wręczyliśmy kazdemu po jednej czekoladce Merci, nawet nie wiecie jak niektórzy się wzruszyli, część nawet wysłała swoje czekoladki w Ukrainę żeby wspomóc rodzine.
Uwielbiam ten naród.
#ukraina #pracbaza #warszawa
Pasta śmieszna, ale ten ból d--y w komentarzach też. Nawet pojawiły się te słynne wyzwiska od onuc xD.
nie zesrajcie się przypadkiem xdd gościu tylko sobie zażartował i jak zwykle udowodnił, ze na tym portalu siedzą zero-jedynkowi ludzie i ukraińskie boty. Ile chrywien za komentarze?
Albo nie, mam lepszy pomysł. Zamiast mieć ból d--y że ludzie których domy bombardujecie mogą uciec z kraju i schronić się i pracować w Polsce, sam lepiej pomyśl gdzie uciekać. Bo jeśli trollujesz
Chciałbym współczuć. Ale chyba szkoda się rozczulać nad padliną.
hahahaha resztki wyjadają hahaha o k---a aż mnie bebzon boli od śmiechu!
Masz jeszcze jakieś śmieszne historyjki ze swojej pracy?