Wpis z mikrobloga

#przegryw bylem u siebie nad rzeka a tam jakis oskar ze swoją myszka na kocu leżeli. Dalej grupka normikow grilla robiła jakies 10 osób. Wszedzie jakies grupki, a ja jak ta zjawa chodze sam. Wszyscy się gapią myślą patrzcie on jest sam ! Dziwak. xD
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Scarface83: wszedzie pary i grupki dokladnie. Dlatego teraz utracilem sens wychodzenie z domu gdziekolwiek indziej niz do pracy czy do sklepu. Kiedys byly spierdotripy, ale przez lata sie pogorszylo dla chlopa. Z roku na rok coraz gorzej jest.
  • Odpowiedz
@abc-def: fakt, po 1 znudziły mi się noi co to dalo? Fajnie wyjsc czasami ale juz to mi obojętne jest. Samemu lipa wiecznie. Dla mnie apogeum wyjsc to byl czas technikum potem z roku na rok mniej.
  • Odpowiedz
@Scarface83: samemu to fajnie o, dla odskoczni, jak masz wkurzających znajomych albo dziewczyna cie zdenerwowala i musisz odpoczac sobie psychicznie. Tak raz na jakis czas wyjsc. Ale nie cały czas i to na dodatek wbrew swojej woli
  • Odpowiedz
@Scarface83: Pies jest spoko, ide na spierdotrip, i miło psiak czas spędza. No i ja mniej głupio się czuje że chodzę jak dziwak po lesie czy w sumie gdziekolwiek. Bo niby mam jakiś cel w tym spacerze.
  • Odpowiedz
@Scarface83 zawsze mnie u takich osób jak ty zastanawia jedno - z jednej strony macie bardzo niskie mniemanie o sobie a z drugiej myślicie że każdy na was patrzy, obserwuje was, ocenia. Skąd to się bierze? Pytam bo prawda jest taka, że 99% osób które mijasz ma cię w dupie. I ogólnie innych też. Przypadkowi ludzie mijający się na ulicy mają się wzajemnie w dupie. A w waszym mniemaniu jesteście osią
  • Odpowiedz
@enzojabol za nastolatka miałem coś takiego. wydawało mi się że każdy się patrzy, śmieje i takie tam. nie mogłem mieć malutkiej plamki na bucie bo by inni już widzieli xd. na studiach mi przeszło z tą chora paranoja, a po 30lvl całkowicie się uwolniłem od opinii innych. jest w pyte
  • Odpowiedz
@enzojabol maja mentalność dzieci :) uważają się za centrum wszechświata. Są egoistami pod każdym względem. Kolejny przykład, ze uważają, ze cokolwiek im się od życia należy za samo istnienie.
Wykształcenie im się należy bo przecież są tacy inteligentni (a już na bank mądrzejsi od normictwa, oskariatu czy innych p0lek)
Kasa i dobra praca im się należy bo przecież według nich wszystkim wszystko spada z nieba no i są leniwi żeby na
  • Odpowiedz
@Scarface83: moglibyście być trochę bardziej złośliwi, przecież i tak nic nie ryzykujecie i sobie przejść blisko nich a nawet się zatrzymać, wyjąć telefon pocykać fotki albo zadzwonić gdzieś, nawet usiąść żeby nie byli już tacy szczęśliwi.
  • Odpowiedz
maja mentalność dzieci :) uważają się za centrum wszechświata. Są egoistami pod każdym względem. Kolejny przykład, ze uważają, ze cokolwiek im się od życia należy za samo istnienie.

Wykształcenie im się należy bo przecież są tacy inteligentni (a już na bank mądrzejsi od normictwa, oskariatu czy innych p0lek)

Kasa i dobra praca im się należy bo przecież według nich wszystkim wszystko spada z nieba no i są leniwi żeby na cokolwiek zapracować.
  • Odpowiedz
maja mentalność dzieci :) uważają się za centrum wszechświata. Są egoistami pod każdym względem. Kolejny przykład, ze uważają, ze cokolwiek im się od życia należy za samo istnienie.

Kasa i dobra praca im się należy bo przecież według nich wszystkim wszystko spada z nieba no i są leniwi żeby na cokolwiek zapracować.

Należy im się
  • Odpowiedz
@Dwadziescia_jeden: @enzojabol @Notes pytacie skad sie to bierze ? Przyjmujecie druga skrajna postawę zarzucając wielu osobom ze sa egocentrykami. Wiekszosc jest egoistyczna, uważają ze sa lepsi i chca to pokazać. Ocenianie ludzi jest powszechne, wytykanie roznic, plotkowanie na czyis temat. Tak @enzojabol ludzie często oceniają innych, zaczepiają nawet. Wyśmiewają, maja "jakis" problem. Wszystko zależy gdzie się mieszka ale jak ktos doświadczył takich reakcji to naturalne ze mysli
  • Odpowiedz