Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +159
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +131
#!$%@?, jak to dobrze, że światowa potęga są wciąż Stany Zjednoczone i tych wszystkich ruskich i chińczyków mają na strzała, a antypolacy jak #jablonowski i #braun mogą co najwyżej się zesrać ( ͡º ͜ʖ͡º)
#wojna #neuropa #takaprawda ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Towarzysz_Moskvin
Oj nie, proszę tutaj nie kłamać. Akcja zaczęła się w 1948, a obozy funkcjonowały do lat osiemdziesiątych.
https://przegladdziennikarski.pl/losy-inwalidow-weteranow-wielkiej-wojny-ojczyznianej/
I dalej:
"UE zła, sojusz z USA zły, ale Chiny, Rosja i kraje arabskie są w miare spoko, bo USA ma kew na rękach" - gospodarczo i ekonomicznie reszta świata może conajwyżej sracze w rosji stawiąć przy tym co może wspópraca UE i USA.
Problemy jakie mają lokalnie kraje zachodnie czy Stany to rysy na szkle w porównaniu z ubóstwem, analfabetyzmem i zacofaniem w Indiach, Rosji czy Chinach.
Twój fragment potwierdza wszystko co napisałem.
To jest to plucie i atak padaczki o którym pisałem xD Pominę odpowiadanie na ten ślinotok xD
A to cię obchodzi, że wszystkie państwa arabskie się zjednoczyły i chcą rozpocząć inwestycje w Syrii, a Wujek Sam
a tym?
Asad to zbrodniarz który morduje
Dlatego lepiej się przyjaźnić z Amerykanami, bo to porządna firma, a nie wygwizdowie.
400 tysięcy CYWILI do terroryści xDD Jesteś srogo chory na beret. Oczywiście nagle zapomniałeś o wołaniu, żebym ci nie odpowiedział xD
Nie dość, że głupi to ślepy xD A TY NIE IGNORUJ MOICH, UWAGA TUTAJ NA