Aktywne Wpisy

OrgStJones +17
Łoniak pokazywał ostatnio, że on umięśniony jest. Najlepiej wyrobioną partię widzę jedną - beerceps ( ͡° ͜ʖ ͡°) #raportzpanstwasrodka
źródło: IMG_6109
Pobierz
Madziol127 +18
Przeczytałam cały raport udostępniony przez ITIA i moje przemyślenia:
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
źródło: Iga_Swiatek_-_Billie_Jean_King_Cup_Finals_2024_-_Day_3-DSC_4099_xgaplus
Pobierz

k---a, jak to dobrze, że światowa potęga są wciąż Stany Zjednoczone i tych wszystkich ruskich i chińczyków mają na strzała, a antypolacy jak #jablonowski i #braun mogą co najwyżej się zesrać ( ͡º ͜ʖ͡º)
#wojna #neuropa #takaprawda ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file.png7883050892449087503
PobierzChyba tylko "w tej Europie" XD Chiny jakoś potrafią dokonywać inwestycji zagranicznych bez kradzieży ropy i mordowania setek tysięcy cywilów. Poza tym porównaj
źródło: Knoema_Viz_of_the_Day_The_Global_Influence_of_the_USA
PobierzChiny dokonują holokaustu narodów tylko po to by zagarnąć ich ziemie. Chiny mordują, więzią i kastrują własnych obywateli na przemysłową skale. Jeżeli chiny traktują tak własnych obywateli, to dla obcych mieli by mniej litości niż niemieccy naziści. Ale USA jest złe.
Ale na czym ma polegać ten fikołek? Że jak Chiny mordują, kastrują i więzią własnych obywateli, to USA nie ma prawa być złym, bo złe są już Chiny? xD
źródło: E6lNkSjVEAAkrq9
PobierzTak, Amerykanie są lepsi pod każdym względem od chinczyków. To zachodnia cywilizacja która uratowała Europę przed komunizmem, nazizmem i teraz ratują pokój w