Nigdy w życiu nigdzie nie podróżowałem, nie mam prawa jazdy, matury nie pisałem, nigdy nie miałem dziewczyny, mam już 31 lat i mieszkam z rodzicami. Nie wiem co mam dalej robić w życiu. Na siłownię nie pójdę bo nie jestem nawet przystojny, ważę 53kg przy wzroście 180cm więc mnie tam wyśmieją. Na komisji wojskowej dali mi kategorię E więc nie pójdę do wojska. Wszystkie plany i marzenia które miałem zderzyły się z rzeczywistością i zostaje mi chyba już tylko wegetacja.
@Chlop_budowniczy: każde życie to wegetacja, co najwyżej może to być ciekawsza wegetacja, ale każda i tak się kończy w piachu, i wtedy nic nie ma już znaczenia.
Na siłownię nie pójdę bo nie jestem nawet przystojny, ważę 53kg przy wzroście 180cm więc mnie tam wyśmieją.
@Chlop_budowniczy: przy takiej wadze to zamiast siłowni zacznij biegać. Przy mądrym treningu to za 3 lata będziesz regularnie na podium jakiś lokalnych zawodów
Rozumiem, że czujesz się sfrustrowany i zmartwiony sytuacją, w której się znajdujesz. Ważne jest jednak pamiętać, że każdy ma swoje własne tempo życia i nie ma jednej uniwersalnej drogi do sukcesu czy spełnienia.
Oto kilka sugestii, które mogą Ci pomóc:
Znajdź swoje pasje: Spróbuj odkryć, co Cię naprawdę interesuje i co sprawia Ci radość. Możesz zacząć od eksploracji różnych dziedzin, hobbistycznego zajęcia lub udziału w kursach, które Cię fascynują.
@Chlop_budowniczy: myślę, że powinieneś zacząć od zmiany myślenia i podejścia. Ale zmiany nie są z dnia na dzień tylko trwają raczej latami. Jedni potrzebują 2lat inni 5.
Jak w meczu Legia-Aston Villa padnie więcej niż 5 goli, to losowy plujsujący mirek, nie zielonka i nie z czarnej listy, dostanie 1916 zł. #rozdajo #mecz #legia
#przegryw
@Chlop_budowniczy: chłopie zacznij więcej #!$%@?ć, ty musisz wyglądać jak jakiś szkielet
Komentarz usunięty przez moderatora
To sie spakuj i wyjedz chocby stopem.
To zrob?
Na cholere ci matura?
To sie ciesz.
To nie USA. W Polsce wiekszosc ludzi po 30 roku zycia mieszka z rodzicami.
Idz do lekarza bo to juz anemia i moze byc niebezpieczna.
@
@Chlop_budowniczy: przy takiej wadze to zamiast siłowni zacznij biegać. Przy mądrym treningu to za 3 lata będziesz regularnie na podium jakiś lokalnych zawodów
Oto kilka sugestii, które mogą Ci pomóc:
Znajdź swoje pasje: Spróbuj odkryć, co Cię naprawdę interesuje i co sprawia Ci radość. Możesz zacząć od eksploracji różnych dziedzin, hobbistycznego zajęcia lub udziału w kursach, które Cię fascynują.
Rozwijaj się zawodowo:
@paulx: zawodów w co?
@Chlop_budowniczy: siebie czy kogo chcesz przekonac to tych siermiężnych głupot?
@IlawaNidzica: w bieganiu długodystansowym