Aktywne Wpisy
Kami123x +29
Jak ktoś jest taki mądry to niech do Tarnowa przyjedzie i niech że mną pogada, chętnie mu pokaże noclegownie o 20. I jeszcze potwierdzić mogą że tam codziennie przychodzę, wszystkie papiery mają. Śmiało zapraszam hejterów z dupy. Bo każdy kozak jest gdy siedzi w domu przed kompem i tylko hejtuje. W dupie byli i gówno widzieli..
1 po pierwsze nie mam zamiaru opuszczać Tarnowa, bo mam tu dziewczynę, nie mam zamiaru jej
1 po pierwsze nie mam zamiaru opuszczać Tarnowa, bo mam tu dziewczynę, nie mam zamiaru jej
VerSus146 +874
#sfd Żarłem ich kreatynę 5g/dzień od 6 miesięcy. przyrosty mega, zobaczymy wyniki badań. Więcej info dziś wieczorem, jutro idę sikać do kubka - dziś niestety już szczałem i nie będzie dobrych wyników. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@6aesthetic9: No może dlatego ich nie ma bo wszyscy swego czasu zaufali steamowi i przerzucili się na cyfrę, a klienci jak lamusy dali się #!$%@?ć i dzierżawią bity i bajty, zamiast posiadać fizyczny nośnik z możliwością zainstalowania tytułu.
1. Łatwiej odciąć ci dostęp w razie "problemów"
2. Wymuszanie mikropłatności
3. Licencje i ograniczenie piractwa
4. Ekologia
5. Cięcie kosztów poprzez ograniczenie wydatków związanych z dystrybucją i logistyką
6. Brak wsparcia napędów w pecetach i lapkach
7. Prędkość odczytu/zapisu danych
8. Wygoda.
9. Przenoszenie gier między komputerami
Niemniej, steam to tylko wypożyczalnia gier, gier które nie są twoje. Kupując to samo na płycie masz pełnoprawny produkt (no prawie, bo serwery dalej można wyłączyć, klucz może zostać deaktywowany itp), ale dalej nie jesteś na łasce steama :)