Aktywne Wpisy

Rabe +713
Że się tak bez przekleństw wyrażę - padłem. Jeżdżą na moturach dookoła i robią huk. Bohaterowie. XD #motocykle #limanowa #kryminalne #polskiedrogi
źródło: temp_file8633755071520534100
Pobierz
sajko +164
Jagodzianki i truskawianki? XD niektóre w środku maja jeszcze krem pistacjowy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) można brać po dwie ( ͡° ͜ʖ ͡°) w komentarzu przekroje #gotujzwykopem #pieczzwykopem
źródło: IMG_1067
Pobierz

@NaczelnyWoody: możesz powiedzieć czy mocno wieje? nie wiem jaka kurtkę założyć.
Stare, znałem
Komentarz usunięty przez autora
Sytuacja nr 1 - Dziecko płacze po śmierci babci - urząd zabiera i wywozi hui wie gdzie 500 km na północ z daleka od rodziny.
Sytuacja nr 2 - Ojczym napyerdala systematycznie dziecko, madka ma 6 dzieci, chleją i żyją na socjalu
Przecież nr 1 i nr 2 to zupełnie to samo!!! Będziecie wykopki drzeć ryja że mamy
@lord_xenu: Podaj mi jeden jedyny przykład gdzie normalnej rodzinie odebrano dziecko
@hansschrodinger: Podaj mi jeden jedyny przykład gdzie normalnej rodzinie odebrano dziecko
Masz jeden jedyny który pamiętam: https://geekweek.interia.pl/styl-zycia/po-godzinach/news-rutkowski-to-co-sie-tam-stalo-to-idealny-scenariusz-filmowy,nId,1038485
źródło: obraz_2023-05-10_152219377
PobierzxDD