Wpis z mikrobloga

@siadatajta
Pięknie opisuje fanatyków z konfy i każdych innych z pozostałych partii.
Ale póki co to Wy i pisowcy wiedziecie największy prym w sekciarstwo, chociaż nie widzę tu codzien wychwalania PiSu przez ich wyborców w przeciwieństwie do was.
Ale póki co to Wy i pisowcy wiedziecie największy prym w sekciarstwo

@sandal: No chyba ty. (XD) Spójrz na swoją aktywność, cała pierwsza strona zawalona konfederacją. Kto tu jest sekciarzem? Myślę, że do ciebie bardziej to pasuje - sekta antykonfederacka. Chore.
Co do pisu to ich nie widze, za to naganiaczy platformerskich od groma. Najśmieszniejsze, że boją się przyznać :D
Z mojej strony moge jedynie ****
No chyba, że robisz z mordy cholewę? ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Kryspin013: Złapałeś mnie za ręke ()

#!$%@? konfy to fanatyzm

#!$%@? czegokolwiek w takim natężeniu, stopniu i takimi sposobami to fanatyzm, potencjalnie choroba psychiczna
#!$%@? czegokolwiek w takim natężeniu, stopniu i takimi sposobami to fanatyzm, potencjalnie choroba psychiczna

@siadatajta: No fajen, tylko to jest reakcja na #!$%@? portalu tutaj konfederacją. Jakby kuce z wykopy nagle zniknęli to prawie nikt by o k0nfie tutaj nie pytał. To samo było z PiS-em w 2015. Teraz o pisie tutaj prawie nikt nic nie wrzuca oprócz neuropy.

Ja se tam cisnę bekę z kuców bo wykop to nie jest
@wierzgontycymbale: Ciężko się rozbraja stek kłamstw zaczynający się na A kończący się na Z.

No fajen, tylko to jest reakcja na #!$%@? portalu tutaj konfederacją. Jakby kuce z wykopy nagle zniknęli to prawie nikt by o k0nfie tutaj nie pytał. To samo było z PiS-em w 2015. Teraz o pisie tutaj prawie nikt nic nie wrzuca oprócz neuropy.

@Kryspin013: Ciekawa perspektywa. Nie moglibyście swojej reakcji wzbogacić dodatkowo o alternatywę do
dla wyborców konfy i dawnych kucy wszystko jest lewactwem albo bliżej nieokreślonym systemem, ich nie obchodzi kto ile zainwestował w rozwój i jakie odczuwamy tego obecnie skutki, gdyby oni byli czymś więcej niż botami to by dali szansę platformie i ledwo bo ledwo ale hołowni, ale nie, dla nich to źle, to be

no na litość boską ludzie!
@Kryspin013: Ciekawa perspektywa. Nie moglibyście swojej reakcji wzbogacić dodatkowo o alternatywę do głosowania, która będzie lepsza dla kucy?

@siadatajta: Ale po co? Czy mi ktoś za to płaci bym na niego wskazywał? xD Albo czy nawet jestem fanem jakiejś partii by im darmową reklamę robić? C'mon. Wyrosłem już z tego za czasów korwina.

Mi też się nie podobają obecne partie. Też bym chciał parti libertariańskiej i nastawionej na gospodarkę ale
@siadatajta: nie|mnie to szczerze mówiąc już drażni że ja lepiej od nich wiem czemu będę głosować na platformę albo na hołownię, dla mnie ich niezdecydowanie to oznaka ich niskiej inteligencji, wiem czego oczekuję i wiem co dostanę, nie kieruję się lewactwem, neuropkami czy cholera wie czym jeszcze, platforma właduje miliardy w rozwój tego chlewu, wspomoże warszawę w której się urodziłem, hołownia idzie w stronę progresywną i to mi odpowiada, czytałem jego
przecież to nie był żaden mityczny elektorat. Mam ci wykresy tu wkleić jak dosłownie najwięcej wyborców bosaka i procentowo i ilościowo głosowało na Dude?

@Kryspin013: Czy dla ciebie 52% na Dude od wyborców Bosaka to to samo co wyborcy głosujący na drugiej na czosnkowskiego od np Kosiniaka-Kamysza (75%) ?
Pobierz
źródło: image
ale k0nfa jest zbyt przesiąknięta światopoglądowo i ich politycy zbyt wiele razy jak dla mnie pokazali że sa odklejeni a gospodarka to tylko bait na głupków. Myślałem nawet, że mentzen faktycznie jest ten ogarnięty, który coś zmieni w tym #!$%@? korwinowskim, ale nawet tam się okazało, że typ w 100 ustawach sygnowanych jego nazwiskiem w sporej części chciał przepchnąć swoje światopoglądowe, katolickie #!$%@? udając, że mu to niby na gospodarce tylko zależy.
dobrze wiesz jaką patologią umysłową są wyborcy polskiej prawicy, już naprawdę moglibyśmy przestać udawać że nie jest tragicznie

@wierzgontycymbale: Imo większą patologią jest to, że taki twór jak lewica nie jest w każdym sondażu dużo pod progiem wyborczym (,)
platforma właduje miliardy w rozwój tego chlewu, wspomoże warszawę w której się urodziłem, hołownia idzie w stronę progresywną i to mi odpowiada

@wierzgontycymbale: Platforma z hołownią który kompromituje się każdą swoją wypowiedzią i nie ma kompletnie o niczym pojęciom, co najwyżej wyprzedadzą suwerenność Polski zachodowi/unii europejskiej/globalistom/korporacjom za grosze
@siadatajta: tylko że widzisz, ja nigdy nie oskarżam fałszywie konfederacji. Zawsze zarzuty podpieram słowami konfederatów czy prawdziwymi faktami a gdy ich nie mam to chociaż przesłankami na których temat zawsze można porozmawiać. Zawsze. I strasznie boli mnie że zarzuca mi się kłamstwo czy wkłada w moje usta słowa których nie powiedziałem. Dlatego jeszcze raz zapytam i mam nadzieję że starczy Ci cywilnej odwagi żeby powiedzieć dlaczego pasuje do mnie hasło "konfabulacja"
czosnkowskiego

Jesteś pisowcem? Kojarzę to określenie tylko od pisowców jak skizo xD

@Kryspin013: Czy dla ciebie 52% na Dude od wyborców Bosaka to to samo co wyborcy głosujący na drugiej na czosnkowskiego od np Kosiniaka-Kamysza (75%) ?

@siadatajta: Zdajesz sobie sprawę, że na bosaka głosowało więcej osób niż na kamysza, biedronia i całą resztę dalej razem wziętych. Bosak w pierwszej turze miał prawie 7% i był na czwartym miejscu jeśli
@aarahon: Złapałeś mnie za rękę tak jak kryspin. () Nie zdarzyło ci się użyć zwrotu "Konfabulacja" Nie zmienia to faktu, że część twoich komentarzy czy wpisów wyróżniają się na tle innych z sekty anty-konfederackiej tym, że są 100% kłamstwami, konfabulacjami, manipulacjami. Od A do Z.
Nawet zakładając hipotetycznie z dupy, że nawet 20% osób, które głosowały Bosaka w I turze nie poszło głosować w II turze to wciąż więcej kandydatów ilościowo takiego Bosaka zagłosowało na Dudę niż np.: kandydaci Hołowni, którzy głosowali na Dudę.

@Kryspin013: I czy taki trend wystarczy, żeby móc zgodnie z prawdą stworzyć obraz "w pierwszej na bosaka w drugiej na dude" czy jednak nie i będzie to po prostu chochoł?
@aarahon: Złapałeś mnie za rękę tak jak kryspin. () Nie zdarzyło ci się użyć zwrotu "Konfabulacja" Nie zmienia to faktu, że część twoich komentarzy czy wpisów wyróżniają się na tle innych z sekty anty-konfederackiej tym, że są 100% kłamstwami, konfabulacjami, manipulacjami. Od A do Z.

@siadatajta: już druga osoba ktora złapała cię na tym, że #!$%@? kocopoły. Pewnie jest więcej tylko nikomu się
Nie zdarzyło ci się użyć zwrotu "Konfabulacja"

@siadatajta: Więc czemu kłamiesz? Na kłamstwie budujesz swoje ego?

Nie zmienia to faktu, że część twoich komentarzy czy wpisów wyróżniają się na tle innych z sekty anty-konfederackiej tym, że są 100% kłamstwami, konfabulacjami, manipulacjami. Od A do Z.

@siadatajta: Wskaż #!$%@? jeden. xD Wystarczy że wskażesz jedno kłamstwo xD
Nie zdarzyło ci się użyć zwrotu "Konfabulacja"

Więc czemu kłamiesz? Na kłamstwie budujesz swoje ego?

@aarahon: Być może Efekt Mandeli, treści z sekty anty-konfederackiej wychodzą jak spod jednego pióra więc z tego mogło to wyniknąć.
już druga osoba ktora złapała cię na tym, że #!$%@? kocopoły

@Kryspin013: Druga osoba złapała mnie na tym, że zarzuciłem im użycie słowa którego nie użyły. *
Kocopoły to #!$%@? ty. Np poprzez wyciągniecie odwrotnych wniosków pomimo napisania ściany tekstu. Nadal nie określiłeś swojego stanowiska czy z wyżej wymienionych danych:

I czy taki trend wystarczy, żeby móc zgodnie z prawdą stworzyć obraz "w pierwszej na bosaka w drugiej na dude" czy