Aktywne Wpisy
jmuhha +11
Czy znacie jakieś kursy/książki na prawko dla seniora? ᶘᵒᴥᵒᶅ
Chcemy, żeby babcia 76 lat zrobiła sobie prawo jazdy by mogła dojechać do lekarza, na zakupy czy do urzędu. Babcia ma wzrok jak sokół i tata zabiera ją na plac do pojeżdżenia gdzie już ogarnia + jezdzilaby nową toyotą xcroos Yaris gdzie sama hamuje przy przeszkodach
Jakby ktoś miał jakieś namiary na dobrą szkoły jazdy mająca cierpliwość w okolicach
Chcemy, żeby babcia 76 lat zrobiła sobie prawo jazdy by mogła dojechać do lekarza, na zakupy czy do urzędu. Babcia ma wzrok jak sokół i tata zabiera ją na plac do pojeżdżenia gdzie już ogarnia + jezdzilaby nową toyotą xcroos Yaris gdzie sama hamuje przy przeszkodach
Jakby ktoś miał jakieś namiary na dobrą szkoły jazdy mająca cierpliwość w okolicach
lofix +25
Taka mała ciekawostka z fabryki Tesli "Giga" pod Berlinem.
Przy każdej rampie z obu stron wisi przyczepione na trytytkach 8 "ajfonów" (przykryte plastikami, więc nie wiem jaki model, ale raczej nowszy niż starszy).
Wózek widłowy wyciąga towar z naczepy, na stelażach są kody kreskowe. IPhone czyta kod i wrzuca na komputer (zazwyczaj w innych firmach wózkowy skanuje kod ręcznie skanerem).
Dla zobrazowania skali. Główna hala (największa) posiada na pewno więcej niż 200
Przy każdej rampie z obu stron wisi przyczepione na trytytkach 8 "ajfonów" (przykryte plastikami, więc nie wiem jaki model, ale raczej nowszy niż starszy).
Wózek widłowy wyciąga towar z naczepy, na stelażach są kody kreskowe. IPhone czyta kod i wrzuca na komputer (zazwyczaj w innych firmach wózkowy skanuje kod ręcznie skanerem).
Dla zobrazowania skali. Główna hala (największa) posiada na pewno więcej niż 200
@Kryspin013
@NoJakNieJakTak
@officer_K
@PrzeKomentator
@aarahon
@ItsGrN
@wierzgontycymbale
@konrad_bolec
#konfederacja
@siadatajta: jakie hasło do mnie pasuje?
Pięknie opisuje fanatyków z konfy i każdych innych z pozostałych partii.
Ale póki co to Wy i pisowcy wiedziecie największy prym w sekciarstwo, chociaż nie widzę tu codzien wychwalania PiSu przez ich wyborców w przeciwieństwie do was.
@sandal: No chyba ty. (XD) Spójrz na swoją aktywność, cała pierwsza strona zawalona konfederacją. Kto tu jest sekciarzem? Myślę, że do ciebie bardziej to pasuje - sekta antykonfederacka. Chore.
Co do pisu to ich nie widze, za to naganiaczy platformerskich od groma. Najśmieszniejsze, że boją się przyznać :D
Z mojej strony moge jedynie ****
Mordo w wolnych chwilach kpię z hipokryzji konfy, a to z tego powodu że właśnie przez wiele lat byłem ich sekciarzem jak Ty i staram się ostrzec innych.
na nich nigdy nie głosowałem więc mam ich w #!$%@?.
@siadatajta: #!$%@? konfy to fanatyzm? Brzmi jak komentarz kuców o "skrajnych/fundamentalnych ateistach" XDDD
@Kryspin013: Złapałeś mnie za ręke ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#!$%@? czegokolwiek w takim natężeniu, stopniu i takimi sposobami to fanatyzm, potencjalnie choroba psychiczna
Jakim każdym, robię to w wolnych chwilach i gdy mi się chce, a uwierz że chce mi się rzadko bo mam swoje życie i pracę.
A że do dla mnie jako patrioty jest ważne to inna sprawa.
@siadatajta: No fajen, tylko to jest reakcja na #!$%@? portalu tutaj konfederacją. Jakby kuce z wykopy nagle zniknęli to prawie nikt by o k0nfie tutaj nie pytał. To samo było z PiS-em w 2015. Teraz o pisie tutaj prawie nikt nic nie wrzuca oprócz neuropy.
Ja se tam cisnę bekę z kuców bo wykop to nie jest
@Kryspin013: Ciekawa perspektywa. Nie moglibyście swojej reakcji wzbogacić dodatkowo o alternatywę do
no na litość boską ludzie!
@wierzgontycymbale: Rozumiem, że mówisz o tym mitycznym elektoracie "w pierwszej na bosaka, w drugiej na dude"?
@siadatajta: Ale po co? Czy mi ktoś za to płaci bym na niego wskazywał? xD Albo czy nawet jestem fanem jakiejś partii by im darmową reklamę robić? C'mon. Wyrosłem już z tego za czasów korwina.
Mi też się nie podobają obecne partie. Też bym chciał parti libertariańskiej i nastawionej na gospodarkę ale
@siadatajta: przecież to nie był żaden mityczny elektorat. Mam ci wykresy tu wkleić jak dosłownie najwięcej wyborców bosaka i procentowo i ilościowo głosowało na Dude?
@Kryspin013: Czy dla ciebie 52% na Dude od wyborców Bosaka to to samo co wyborcy głosujący na drugiej na czosnkowskiego od np Kosiniaka-Kamysza (75%) ?
https://tvn24.pl/wybory-prezydenckie-2020/ii-tura/wyniki-sondazowe-druga-tura
@wierzgontycymbale: Imo większą patologią jest to, że taki twór jak lewica nie jest w każdym sondażu dużo pod progiem wyborczym (╯︵╰,)
to przypadek kliniczny, multikonto @TakiseWatykaniak
@wierzgontycymbale: Platforma z hołownią który kompromituje się każdą swoją wypowiedzią i nie ma kompletnie o niczym pojęciom, co najwyżej wyprzedadzą suwerenność Polski zachodowi/unii europejskiej/globalistom/korporacjom za grosze
Jesteś pisowcem? Kojarzę to określenie tylko od pisowców jak skizo xD
@siadatajta: Zdajesz sobie sprawę, że na bosaka głosowało więcej osób niż na kamysza, biedronia i całą resztę dalej razem wziętych. Bosak w pierwszej turze miał prawie 7% i był na czwartym miejscu jeśli
@wierzgontycymbale: Zgadzam się. Miałem na myśli twór o nazwie "Lewica"
https://pl.wikipedia.org/wiki/Lewica_(2019)"
@Kryspin013: I czy taki trend wystarczy, żeby móc zgodnie z prawdą stworzyć obraz "w pierwszej na bosaka w drugiej na dude" czy jednak nie i będzie to po prostu chochoł?
@siadatajta: przecież tylko potwierdziłeś to co napisałem. Na tym diagramie masz, że drugą najliczniej głosującą grupą na Dudę byli wyborcy Bosaka. Pierwszą byli wyborcy Dudy w I turze XDDD
@siadatajta: już druga osoba ktora złapała cię na tym, że #!$%@? kocopoły. Pewnie jest więcej tylko nikomu się
@siadatajta: Więc czemu kłamiesz? Na kłamstwie budujesz swoje ego?
@siadatajta: Wskaż #!$%@? jeden. xD Wystarczy że wskażesz jedno kłamstwo xD
@aarahon: Być może Efekt Mandeli, treści z sekty anty-konfederackiej wychodzą jak spod jednego pióra więc z tego mogło to wyniknąć.
@Kryspin013: Druga osoba złapała mnie na tym, że zarzuciłem im użycie słowa którego nie użyły. *
Kocopoły to #!$%@? ty. Np poprzez wyciągniecie odwrotnych wniosków pomimo napisania ściany tekstu. Nadal nie określiłeś swojego stanowiska czy z wyżej wymienionych danych: